Ник Алтер с нова фотосесия

20.04.2011 15:40 | Видян 3484 пъти | Гласували 1

Ник Алтер с нова фотосесия

С новата си фотосесия „Fashion Victim” Ник Алтер показа за пореден път своята ексцентричност. Целта на снимките е да накара хората, които са станали жертва на модата по един или друг начин, да се осъзнаят и да видят своя аз в огледалото.Засегнати са теми като шопинг манията, нарцисизъм, обсебващия перфекционизъм, както и по сериозни като проституция, алкохолизъм.

За първи път Алтер намесва и поезията в свой проект в лицето на дръзката писателка Маргарита Георгиева – Кити, която умело ни въвежда в тъмния, но толкова реален свят на съмнения, и грехопадение. Скандална, луда и истинска – това е определението на Ник за фотосесията.

В стайлинга на „Fashion Victim” участие взимат и младите дизайнери Габриела Димитрова и Искрен Зографски. Не може да пропуснем и блестящото представяне на доказалия се вече като един от най-добрите графични дизайнери - Мирослав Желев, който за пореден път спечели признанието на публиката и колегиалната общност. За перфектните кадри виновник е фотографът Цецко Цветанов, собственик на модна агенция Maxx Agency.В приказната композиция главните роли са на Ник Алтер, Ирина Алтънова, Габриела Димитрова, Ваня Генчева, Теодор Богданов и Филип Костов.

Преднамеренността на моделите изисква внимание, а непосредственото им и едновременно с това провокиращо излъчване поставя много въпроси. Едно от предимствата на Alter Design е, че повечето от моделите, с които работи са откритие на лейбъла и това е вълшебната енергия, която събира тези хора, енергия, която се забелязва във всеки кадър. До този момент марката не спря да ни изненадва с нестандартните си и новаторски виждания за модна фотография.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !