"Под прикритие" след броени дни

13.04.2011 14:20 | Видян 4054 пъти

Специално обучения агент Мартин ( Ивайло Захариев) получава най-опасната мисия в България – да се внедри в редиците на мафиотския бос – Петър Туджаров - Джаро (Михаил Билалов). По пътя към целта Мартин трябва да премине през много изпитания и да се слее с престъпния свят. Задачата му се усложнява още повече, когато среща момичето на шефа – Съни (Ирена Милянкова). Докато действа под прикритие и се издига в йерархията на мафиотите, Мартин попада в свят на насилие корупция и престъпления... 

„Под прикритие” е модерен криминален сериал, който пресъздава реалистично истории от престъпния свят в България. „Под прикритие” е изцяло измислена история и всяка прилика с реални лица е случайна. Въпреки това в сценария на сериала има вплетени много реални случки от модерния живот, за които четем по вестниците и гледаме в новините – гангстерски войни, преразпределение на пазара, флашки с компромати, престрелки в центъра на София, корупционни схеми, банкови обири и още много интересни ситуации очакват зрителите от 17 април, неделя по БНТ.

Персонажите в сериала са многопластови и не могат да бъдат разделени на добри и лоши герои. Зрителите трябва да са готови за много неочаквани обрати и изненадващи  Сюжетните линии са динамични и преплитащи се. Всяка серия разказва конкретна история или случка с начало и край, но и следва и развива основната сюжетна линия.
За достоверността на историите помага и експертното мнение на криминалния журналист от в-к 24 часа, Слави Ангелов.

Копродуценти на „Под Прикритие” са Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цанков. Изпълнителни продуценти на сериала са продуцентите на „Мисия Лондон” - Димитър Митовски и Иван Дойков.

Главни сценаристи са Теодора Василева и Георги Иванов.
Режисьори са Димитър Митовски, Димитър Гочев и Виктор Божинов, а оператори на сериала са Антон Бакарски и Радослав Гочев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !