Big Sha помага на болно момче

07.04.2011 13:40 | Видян 5521 пъти

Big Sha помага на болно момче

Хип-хоп звездата Big Sha организира грандиозно благотворително парти, за да помогне на Митко Йорданов от Варна да се пребори с коварна болест. Митко, който е на  27 години, страда от мускулна дистрофия от малък, но болестта напоследък вече го е приковала към инвалидна количка.

Сумата за първоначалния етап на лечение в Израел беше събрана и Митко преди броени дни се върна от чужбина, където докторите дават надежди за това, че той ще може отново да ходи. Big Sha е решил да се включи в събирането на парите за следващия етап, като организира благотворително парти на 22 април в Silver Club в Бургас, на което ще се съберат почитатели на яката музика и зрелищата. Заедно с Big Sha на сцената на клуба ще блесне и Лейди Вселена 2011 Ваня Кирова, която ще дефилира заедно с ефектни момичета по време на събитието.

На девети април хип-хоп легендата събира на столична сцена един куп популярни имена на първото издание на мини фестивала The Ultimate Bul Dogz. По инициатива на Big Sha, Blast Off Ideas Management и клуб Spacer ще се съберат Consa и DJ Dany, Шошо, Сарафа и Dee, Ghetto Man, IMP, Traffic, Мечока и Pikasso, Колумбиеца, Diamante и Milioni, T.H.A. Бучката заедно с момичетата от балет V'S Dance, Xplisit, Atila, Бате Сашо и DJ Young Fetish.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мария Бакалова вече част от...

Европейската филмова академия е група от европейски...

България със свой представител в...

България има своя първи представител в престижната...

Няма коментари към тази новина !