MOBY ПРЕДСТАВЯ НОВИЯ СИ АЛБУМ DESTROYED

04.04.2011 15:20 | Видян 2196 пъти

MOBY ПРЕДСТАВЯ НОВИЯ СИ АЛБУМ DESTROYED

Новията албум на Moby Destroyed, както и книга с негови фотографии излиза на 16 май за собствения лейбъл на артиста Little Idiot. В България Destroyed ще бъде премиера за Анимато Мюзик и ще бъде достъпен на CD. Фотографската книга Destroyed ще бъде издание на Damiani, 128 страници, 55 фотографии, правени от Moby по целия свят.

За да отбележи издаването на деветия си студиен албум, звездата ще издаде и безплатно дигитално EP с три песни от Destroyed, което ще бъде достъпно за даунлоуд на moby.com. В допълнение, ще има и трилогия от кратки филмчета, режисирани от Moby за всеки от траковете, те ще бъдат пуснати онлайн.

Destroyed е одисея зад кадър с Moby, представяйки ни една страна от турнетата, която често остава скрита; моментите в нестествена среда като хотелски стаи, летища и бекстейдж зони. Албумът и фото книгата в комбинация дават личен поглед към света на Moby и творческия процес на артиста, като и музиката, и снимките са направени през един и същи период и са вдъхновени от странния и несравним свят на пътуването по време на турне.

Песните на Moby от Destroyed са написани късно вечер в хотелски стаи по целия свят. Саундтрак към празния град някъде по света, някъде към 2.00 през нощта, Destroyed събужда нощни настроения, едновременно на тревожна изолация и комфорт от тихото еудинение. Резултатът е колекция с 15 трака, които събират на едно място атмосферично и объркващо със заобикалящо и красиво. Албумът е богат на мелодии, които се забиват в мозъка с металическа сила.
Продуциран от Moby и миксиран от Ken Thomas (работил с всички от David Bowie и Queen до Sigur Ros и M83), Destroyed е записан с помощта на винтидж аналогово оборудване и миксиран на пулт Neve от 1972 от Abbey Road. Destroyed се препоръчва за консумация късно през нощта, когато градът вече спи.

Moby снима, откакто се занимава с музика и носи камера, където и да е. “Една от целите на моите снимки е да представя нормалното за странно и странното за нормално.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !