„Господари на ефира” с награда „Видко”

01.04.2011 12:40 | Видян 3887 пъти

„Господари на ефира” с награда „Видко”

„Господари на ефира” си тръгнаха снощи от церемония, на която им бе връчена награда „Видко” от ГС „Видовден” в категорията „Работа в полза на обществото”. Наградите се присъждат от гражданското сдружение всяка година за принос и заслуги в развитието на гражданското общество в България. Статуетката и грамотата бяха връчени от популярния водещ Николай Георгиев и съпредседателите на сдружението г-жа Анжелика Цокова и Васил Филипов.

От името на „Господарите” наградата бяха дошли да получат репортерите Боби Ваклинов и Влади Василев. „Надявам се наградата да не е реципрочна и да не се окажа аз с наградата на вашето предаване”, пошегува се Ники Георгиев, визирайки Златния скункс. „Когато някой си я заслужи, я получава”, отвърнаха репортерите. Те заявиха, че непрекъснато търсят неправдите в обществото и ги изобличават и ще продължат да отстояват правата на гражданите.

Оказа се и, че на 31 март топ предаването отбелязва осмия си рожден ден. Присъстващите и куп популярни певици и личности, подкрепящи идеите на ДНЕС (обединяващо 57 граждански организации, като ГС „Видовден” е част от него), изпяха „Happy Birthday” лайв. Това бяха Силвия Кацарова, Камелия Тодорова, Кристина Димитрова, Дичо (екс Д2), Ваня Щерева, Дани Милев, Ники Георгиев, Николай Урумов.
По-късно Силвия Кацарова, Камелия Тодорова и Кристина Димитрова поздравиха гостите на церемонията със свои хитове.

Останалите категории, в които бяха раздадени награди „Видко”, бяха: „Обществено ангажирана личност” (проф. Михаил Константинов), „Гражданин за пример” (Бай добри Добрев от с. Байлово) и „Неправителствена организация” (Фондация „Програма Достъп до информация”, получена от г-жа Гергана Жулева, ИД).

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !