Димитър Аргиров с нов фолклорен клип

29.03.2011 10:00 | Видян 2987 пъти

Димитър Аргиров с нов фолклорен клип

Народният певец и рокаджия Димитър Аргиров или Dimmi Argus, както е известен в Италия, издаде нов фолклорен видеоклип на песента „Убавото Стойне”. Тя е от репертоара на баща му, фолклорната легенда Илия Аргиров, но вече с нов аранжимент и звучене. Видеото, заснето в Екокомплекс „Клисура” е режисирано от водещата на предаването „Търси се ...” Меги Димчева. 

Смесването на клипът е  осъществено от Драгомир Драганов в „Double D Music”, който е и официалния лейбъл на Дими за България. Това е третият поредния фолклорен клип, който Димитър издава самостоятелно. Негови видеоклипове се излъчват и във Фолклор Тв. В интервю Дими казва, че Фолклор Тв е единствената телевизия, която му оказва съдействие за възраждане на песните на баща му.

На въпроса смята ли да продължава да се изявява в България като народен певец и мисли ли да се върне някога в родината си, Димитър споделя : „Да ще продължавам да записвам и да издавам народни песни в България, но за съжаление няма как да се върна ... Ситуацията в обичаната ми родина е трагична, а “шоу бизнеса” функционира съгласно някакви абсурдни правила, които са несъвместими с начина ми на работа като музикант и продуцент. А и не вярвам някога да почна да пея чалга „ – смее се той. „В днешно време музиката се търси и оценява предимно в интернет и слава богу, оценката на феновете за това, което правя е отлична”. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !