ВТОРА DANCE ACADEMY ОТВАРЯ ВРАТИ В СОФИЯ

24.03.2011 16:40 | Видян 3835 пъти

ВТОРА DANCE ACADEMY ОТВАРЯ ВРАТИ В СОФИЯ

След 2 повече от успешни години на пазара и напук на  кризата Ана Дончева и Фил Сърмов откриват  втора танцова академия в София! Тя отваря врати на 28 март, а събитието ще бъде отбелязано както е редно с парти с музика и танци. Сред поканените са много от приятелите на Академията : Мария Игнатова, Мария Силвестър, Наско Михайлов, Симона Пейчева и разбира се Марта Вачкова, Жана Танева, които са сред преподавателите в Dance Academy!

Прерастването на Dance Academy във верига е планирано отдавна, а сред целите на младите собственици е след като се наложиха в София в бъдеще да превземат и други градове в страната.
Близо година продължи търсенето на подходяща локация и основния ремонт, който превърна голите помещения в стилна и уютна танцова зала. Адресът на Dance Academy 2 е „Околовръстен път” 258, Камбаните Бизнес Център /срещу кино Арена/.
Мястото е изключително удобно за  живеещите „Драгалевци”, „Бояна”, „Младост”, а е и бързо достъпно от центъра на столицата.

Другата новина около Ана и Фил е, че подготвят танцов бал съвместно с Фондация „За нашите деца” . Събитието, озаглавено „Приказен танц”  ще се състои на 29 април в хотел Кемпински –Зографски. Събраните средства ще бъдат използвани от Фондацията за нейните цели – осигуряване на дом  и семейство на изоставените български деца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !