ВТОРА DANCE ACADEMY ОТВАРЯ ВРАТИ В СОФИЯ

24.03.2011 16:40 | Видян 2712 пъти

ВТОРА DANCE ACADEMY ОТВАРЯ ВРАТИ В СОФИЯ

След 2 повече от успешни години на пазара и напук на  кризата Ана Дончева и Фил Сърмов откриват  втора танцова академия в София! Тя отваря врати на 28 март, а събитието ще бъде отбелязано както е редно с парти с музика и танци. Сред поканените са много от приятелите на Академията : Мария Игнатова, Мария Силвестър, Наско Михайлов, Симона Пейчева и разбира се Марта Вачкова, Жана Танева, които са сред преподавателите в Dance Academy!

Прерастването на Dance Academy във верига е планирано отдавна, а сред целите на младите собственици е след като се наложиха в София в бъдеще да превземат и други градове в страната.
Близо година продължи търсенето на подходяща локация и основния ремонт, който превърна голите помещения в стилна и уютна танцова зала. Адресът на Dance Academy 2 е „Околовръстен път” 258, Камбаните Бизнес Център /срещу кино Арена/.
Мястото е изключително удобно за  живеещите „Драгалевци”, „Бояна”, „Младост”, а е и бързо достъпно от центъра на столицата.

Другата новина около Ана и Фил е, че подготвят танцов бал съвместно с Фондация „За нашите деца” . Събитието, озаглавено „Приказен танц”  ще се състои на 29 април в хотел Кемпински –Зографски. Събраните средства ще бъдат използвани от Фондацията за нейните цели – осигуряване на дом  и семейство на изоставените български деца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

14 години затвор грозят Амбър Хърд

Австралийските власти разследват дали холивудската...

Катето Евро разкри грях на Кадиев

Катерина Евро разкри голям грях на сина си Сашо Кадиев....

Няма коментари към тази новина !

*}