Графа, Орлин Павлов и Любо представиха видеото към „Заедно”

16.03.2011 17:10 | Видян 4056 пъти

Графа, Орлин Павлов и Любо представиха видеото към „Заедно”

Вчера, 15 март 2011 г.,  Графа, Орлин и Любо направиха официална промоция на видеоклипа към съвместната си песен „Заедно”.  На събитието, което се състоя в столичния клуб Studio 5, присъстваха представители на медиите и много приятели и колеги на тримата изпълнители, сред които Акага, Мария Илиева, Мага, Елица Тодорова, Monyx, Хилда Казасян, AV, Десо от Мастило, Евгени Минчев и други.

Видеото към песента е съвместна продукция на Монте Мюзик и MediaPro Entertainment. Режисьор е Васил Стефанов, създал голяма част от клиповете на най-известните български съвременни изпълнители. Снимките са реализирани в студията на MediaPro  Entertainment.

Стилът на видеоклипа е ясен, цветен и носи силен положителен заряд. Той е подсилен и от директния ретро елемент във визията на тримата изпълнители, които видимо се забавляват истински по време на снимките.
Съвместният проект стартира през есента на 2010, когато Графа предлага  на Орлин и Любо да се съберат и да направят нещо запомнящо се заедно. „Наистина нямаше по-подходящи от тях за този проект. Знаех, че ще се забавляваме много докато го реализираме и това си личи в клипа” – споделя Графа.

Музиката на песента е дело на Графа. Текстът пишат с Любо и заедно с Орлин сбъдват желанието за съвместна песен.

Идеята за доброто, което направено „Заедно” e още по-голямо, е основна в песента. Затова много логично тя е представена за първи път на „Великолепната шесторка” и става част от подкрепата на благородната кауза на предаването.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !