Лични изповеди и емоционални моменти в Нашите момичета : Лица от екрана

16.03.2011 16:10 | Видян 4667 пъти

Лични изповеди и емоционални моменти в Нашите момичета : Лица от екрана

Тази неделя, 20 март, от 11:00 часа по bTV стартира третият сезон на документалното риалити „Нашите момичета” – „Лица от екрана”. Кои са красивите дами, чиито живот зрителите ще следят в продължение на 13 епизода, станаха ясни днес в студиото на „Денят е прекрасен”.

Радост Драганова обеща да покаже на зрителите повече от личния си живот, като сподели, че рядко допуска камери дори на снимачната площадка на „Модерно”. Тя разкри, че да се снима в поредицата „Нашите момичета: Лица от екрана” за нея е било истинско предизвикателство, което с удоволствие е приела.

Пламена Петрова сподели, че след Music Idol документалното риалити е най-голямото предизвикателство в живота й. Тя обаче с голямо удоволствие е приела поканата на екипа на «Супернова медия». В «Нашите момичета: Лица от екрана» зрителте на bTV ще видят кой е мъжът в живота на Пламена, както и как се развива музикалната й кариера в момента.

Златка Райкова сподели, че е приела да участва в поредицата, защото предаването е много положително. Тя се радва, че зрителите ще имат възможност да я опознаят в светлина, много различна от това, което са виждали до момента.

Силвия Радулова сподели, че нейното участие в „Нашите момичета: Лица от екрана” ще предложи на зрителите силни емоции. За нейно съжаление, поради студеното време не е имала възможност да покаже всички забавления, които обича да прави.

Ива Екимова разказа, че камерите са я снимали по цял ден, а тя самата е разкрила много голяма част от личния си живот. Зрителите на bTV ще видят как дъщеря й Дара пее, както и какви са проектите и идеите, по които работи в момента.

Цвети Дилчева е най-малко позната на зрителите, но обеща да им даде възможност да я опознаят в „Нашите момичета: Лица от екрана”.

Зрителите на bTV ще видят в новата документална поредица и Ива Дойчинова. Какви изненади е подготвила тя и в каква светлина ще я видят феновете, ще стане ясно от 20 март всяка неделя от 11:00 часа в новия сезон на „Нашите момичета” – „Лица от екрана” по bTV. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !