Остава, Tri O Five, Monyx, ODD CREW и Сепуко 6 на Elevation Music Festival

16.03.2011 16:20 | Видян 2591 пъти

Остава, Tri O Five, Monyx, ODD CREW и Сепуко 6 на Elevation Music Festival

На специална пресконференция днес беше обявен пълният лист с български участници на първото издание на най-новия фестивал Elevation Music Festival. Редом с Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Hurts, Stereo MC’S, Dog Eat Dog и останалите звезди, на сцените на фестивала ще излязат най-популярната българска група в последните години Оставa, лицето на българския фънк хаус Tri O Five, изключително модерният поп изпълнител Monyx, тежката сензация ODD CREW и алтърнатив машината Сепуко 6. Участниците са подбрани от организаторите на Elevation Music Festival, съобразно програмата и характера на форума и гостуващите западни групи и изпълнители.

Българското участие по време на събитието не се изчерпва само с обявените групи – освен DJ-те от Метрополис специално участие ще вземат и DJ Marten, DJ Rowland и радио и ТВ-водещият Красимир Москов. Тримата ще се включат с отделни, тематично подбрани сетове, с които ще вдигат градуса на напрежението. Подобен подход не е прилаган в почти нито един фестивал в България до момента. Участието на тримата гарантира безспирно забaвление на гостите на събитието. Пълната програма на Elevation Music Festival по дни и часове ще бъде обявена скоро.

По време на пресконференцията станаха ясни и подробности, за стартиралия миналата седмица конкурс за участие на непопулярна група в програмата на фестивала. До момента заявка за участие са подали 154 банди от цялата страна, повечето от които са от тежките течения на рок-а. Заради големия интерес към надпреварата организаторите дадоха коментари по условията и поясниха, че в него могат да участват групи, които не са се изявявали на главните сцени на организираните в България фестивали.

Победителите, които ще получат шанса да представят авторската си музика по време на Elevation Music Festival, ще бъдат избрани от членовете на останалите български групи чрез гласуване. Целта на организаторите е непопулярните групи да получат поле за изява, контакти и най-вече да бъда оценени от свои популярни колеги в различни стилове музика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !