10-годишната дъщеря на Въргала била сгодена

15.03.2011 17:30 | Видян 12080 пъти

10-годишната дъщеря на Въргала била сгодена

На 14 март ( понеделник) в „Шоуто на Иван & Андрей” гостува един от най-любимите български артисти, чиято звезда изгря в студентска програма „Ку-ку” навремето, а първият му образ стана нарицателен – „Въргала”.

Влади Въргала разказа как се шегувал с катаджиите. Слагал на шофьорската си книжка снимката на кучето Райчо, което било с много големи уши.

„Царят на комедията” мрази да показва дъщеря си, но бе заедно с нея в „Шоуто на Иван & Андрей”. Въргала се оправда с това, че все трябава да показва нещо, когато го попитат какво е направил в живота.
10-годишната Алекс ошашка водещите и зрителите със завидното си чувство за хумор. Малката красавица се похвали, че си има сериозно гадже, с което си дали обет още, когато били на 4 годинки. „Ние сме се врекли, на 16 години ще се преместя у тях!” – заяви убедително хлапето. Влюбените мачугани се виждали всяка събота и неделя.

Тя танцувала на своя любим, а той се записал на уроци по китара, за да може да й свири любовни песни. Сладураната има даже годежен пръстен от своя партньор, който е син на кръстницата й. Въпреки силните думи, които изрече за възрастта си, дъщерята на Влади призна, че се заглежда и по други момчета. На това изявление на малката чаровница публиката избухна в смях, а баща й възкликна: „Аз се притеснявам за сина си, защото има такива като нея!”.

Алекс иска да стане актриса, но не къде да е, а в музикалния театър. Талантливото момиченце показа и усета си за ритъм като без дори да се замисли изпълни танц по своя собствена хореография, която взаимствала от музикалните клипове на какичките по телевизията.

„Приятно ми е, че баща ми е известен, но не ми харесва това, че постоянно говори по телефона!” – обясни дъщеричката на Въргала.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ваня Червенкова с разтърсващи думи за...

Днешният ден е много специален за Ваня Червенкова и със...

Пази се от живите мъртви със световна...

На виртуален панел за „Пази се от живите...

Няма коментари към тази новина !

*}