Поп певицата Галя говори и пее за еко идеята

10.03.2011 18:00 | Видян 3259 пъти

Поп певицата Галя говори и пее за еко идеята

Поп певицата Галя, която последно нашумя с хита „Другата част”, ще вземе участие в международната конференция „Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес”. В България от месец мега събитието бива анонсирано и до реалния му старт остава по-малко от седмица!

Между 15-ти и 17-ти март в хотел „Шератон” в София всички заинтерсовани от иновациите в света на туристическия бизнес ще имат възможността да се срещнат с лидерите в бранша както в България, така и в световен мащаб. Конференцията се организира от www.eCommerceAcademy.net и включва и специален еко панел, посветен на начините за опазване на планетата и ресурсите й. Темата е провокирана от www.CenTransit.bg, компания, която е основен спонсор на събитието, тъй като изпълнителният директор на туристическия онлайн портал Джон Хейзълууд е известен еко активист. Неговата компания подкрепя и проекта на поп певицата Галя „Другата част”, който от появата си досега продължава да е сред най-слушаните български песни в родния ефир. Галя подкрепя зелената идея и затова и ще вземе участие в  конференцията „Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес” в третия й ден, когато част от нейното изпълнение ще бъдат и уникални еко дрехи от колекцията „Това може да си ти”.

Множество големи имена в света на туризма ще бъдат лектори, по време на туристическото мегасъбитие в София. Кати Мисунас е един от тях. Тя е жива легенда в бизнеса с туристически технологии – създател и изпълнителен директор на Sabre Group, а впоследствие – изпълнителен директор на Reed Travel Group и директор „Информационни технологии” в Америкън еърлайнс. Кати Мисунас ще участва в два ключови за конференцията панела – тя ще даде своето експертно мнение за онлайн пазара и пазаруването и ще разкрие повече за методите за модернизиране на бизнеса в туристическия отрасъл.

Конференцията „Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес” включва и състезание за иновативна бизнес идея, в което специален гост в журито ще е един от основните инвеститори нa световноизвестния вече месинджър Skype. Мортън Лънд ще участва в инвестиционния панел и ще оцени коя е най-иновативната идея, родила се на българска почва.

Към международната туристическа конференция се организира и космически форум „Туризъм и пътувания в космоса”. За форума в България специално пристига астронавтът с най-много часове, прекарани в космоса – американецът д-р Стори Мъсгрейв. Мъсгрейв ще говори за иновации и дизайн, за управлението на проекта „Аполо”, за участието му в изграждането на телескопа „Хъбъл” в продължение на 18 години, както и за много други интересни въпроси, каквито са извънземният живот и сексът в космоса. Преди време той обеща на българската аудитория, че ще я отведе на едно много забавно космическо пътешествие, в което Балканите изглеждат по различен начин.

Мъсгрейв пристига в България на 16ти март и в 15.30 часа в хотел „Шератон” ще даде пресконференция за журналисти. Веднага след това, към 19 часа, той ще се отправи към Софийския университет, където ще се срещне със студенти. Заедно с него ще бъде едно от големите имена на науката за космоса в България – Райчо Райчев, 27-годишен представител на най-престижната програма за бързо развиващи се технологии на Изследователския център Амес на НАСА в Singularity University.

„Туризъм и пътувания в космоса” ще се проведе в Националната опера на 17ти март. Междувременно Атлантическият клуб в България, представляван от Соломон Паси, ще отпразнува 20-тата си годишнина, по време на туристическия форум.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Холивудското приключение на Мария...

Стартът на холивудското приключение на Мария Бакалова не...

Мик Джагър отбеляза края на локдауна...

Рок легендата Мик Джагър отпразнува края на локдауна в...

Няма коментари към тази новина !

*}