Поп певицата Галя говори и пее за еко идеята

10.03.2011 18:00 | Видян 4162 пъти

Поп певицата Галя говори и пее за еко идеята

Поп певицата Галя, която последно нашумя с хита „Другата част”, ще вземе участие в международната конференция „Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес”. В България от месец мега събитието бива анонсирано и до реалния му старт остава по-малко от седмица!

Между 15-ти и 17-ти март в хотел „Шератон” в София всички заинтерсовани от иновациите в света на туристическия бизнес ще имат възможността да се срещнат с лидерите в бранша както в България, така и в световен мащаб. Конференцията се организира от www.eCommerceAcademy.net и включва и специален еко панел, посветен на начините за опазване на планетата и ресурсите й. Темата е провокирана от www.CenTransit.bg, компания, която е основен спонсор на събитието, тъй като изпълнителният директор на туристическия онлайн портал Джон Хейзълууд е известен еко активист. Неговата компания подкрепя и проекта на поп певицата Галя „Другата част”, който от появата си досега продължава да е сред най-слушаните български песни в родния ефир. Галя подкрепя зелената идея и затова и ще вземе участие в  конференцията „Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес” в третия й ден, когато част от нейното изпълнение ще бъдат и уникални еко дрехи от колекцията „Това може да си ти”.

Множество големи имена в света на туризма ще бъдат лектори, по време на туристическото мегасъбитие в София. Кати Мисунас е един от тях. Тя е жива легенда в бизнеса с туристически технологии – създател и изпълнителен директор на Sabre Group, а впоследствие – изпълнителен директор на Reed Travel Group и директор „Информационни технологии” в Америкън еърлайнс. Кати Мисунас ще участва в два ключови за конференцията панела – тя ще даде своето експертно мнение за онлайн пазара и пазаруването и ще разкрие повече за методите за модернизиране на бизнеса в туристическия отрасъл.

Конференцията „Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес” включва и състезание за иновативна бизнес идея, в което специален гост в журито ще е един от основните инвеститори нa световноизвестния вече месинджър Skype. Мортън Лънд ще участва в инвестиционния панел и ще оцени коя е най-иновативната идея, родила се на българска почва.

Към международната туристическа конференция се организира и космически форум „Туризъм и пътувания в космоса”. За форума в България специално пристига астронавтът с най-много часове, прекарани в космоса – американецът д-р Стори Мъсгрейв. Мъсгрейв ще говори за иновации и дизайн, за управлението на проекта „Аполо”, за участието му в изграждането на телескопа „Хъбъл” в продължение на 18 години, както и за много други интересни въпроси, каквито са извънземният живот и сексът в космоса. Преди време той обеща на българската аудитория, че ще я отведе на едно много забавно космическо пътешествие, в което Балканите изглеждат по различен начин.

Мъсгрейв пристига в България на 16ти март и в 15.30 часа в хотел „Шератон” ще даде пресконференция за журналисти. Веднага след това, към 19 часа, той ще се отправи към Софийския университет, където ще се срещне със студенти. Заедно с него ще бъде едно от големите имена на науката за космоса в България – Райчо Райчев, 27-годишен представител на най-престижната програма за бързо развиващи се технологии на Изследователския център Амес на НАСА в Singularity University.

„Туризъм и пътувания в космоса” ще се проведе в Националната опера на 17ти март. Междувременно Атлантическият клуб в България, представляван от Соломон Паси, ще отпразнува 20-тата си годишнина, по време на туристическия форум.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !