Направиха българска “Бляскава нощ на Оскарите”

28.02.2011 18:00 | Видян 4913 пъти | Гласували 1

Направиха българска “Бляскава нощ на Оскарите”

Ревю на звездната дизайнерка Виргиния Здравкова в Cinema City и прожекция на филма „Непреклонните” бяха акцентите на вечерта.

Макар на хиляди километри от нас, изминалата нощ в театъра Кодак в Лос Анджелис за 83-ти път се връчиха наградите на Филмовата академия, а ние тук в София съпреживяхме това престижно събитие за света на киното със своя  „Бляскава Нощ на Оскарите.  Това беше  едно специално звездно събитие, организирано от Cinema City и Диема 2. Водеща на бляскавата нощ беше телевизионната любимка  Гала.  Връчването на наградите на филмовата академия  е събитие не само за филмовия, но и за модния свят. Двете неща винаги са вървели ръка за ръка, така премина и българската нощ на Оскарите.

Вечерта започна с представяне на новата колекция на Виргиния Здравкова, създадена специално за събитието. Шифон, тюл, дантела, тафта, коприна, сатен. Дълги рокли, голи гърбове, дълбоки цепки, асиметрични деколтета, подчертани талии. Или с три думи - рокли за звезди. Виргиния показа 20 модела рокли в типичния за Холивуд блясък, вкус, стил и издържана пищност. Бялото и дългото доминират като истинския фаворит на звездите в Лос Анджелис. Ярките цветове като оранжевото и лилавото не остават по-назад, защото всеки трябва да се открои. Така, чрез модата и изтънчения нюх на Виргиния се доближихме до еуфорията на празничната нощ.

Вечерта продължи с прожекцията на „Непреклонните” – най-новия филм на братята Коен, който беше номиниран в 10  категории за Оскар.

Сред гостите на вечерта бяха много представители  на модния и бизнес елит.

Тази нощ беше много важна за организаторите от Cinema City, които 5 поредни години се обвързват с това грандиозно събитие наградите Оскар. Cinema City и Диема 2, едни от най-страстните привърженици на това изкуство направиха българската  нощ на Оскарите не по-малко звездна, бляскава и интригуваща и обещават да го правят всяка следваща година. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !