СТАРТЕР по БГ РАДИО стана на 9!

23.02.2011 14:40 | Видян 3712 пъти

СТАРТЕР по БГ РАДИО стана на 9!

Десетият сезон на СТАРТЕР започна ударно и неочаквано с разходка над София с хеликоптер, в който се вози специалният разузнавателен отряд на БГ РАДИО - Симо и Богдана. Водещите бяха отвлечени от студиото на БГ РАДИО и не знаеха детайли за мисията, на която отиват. Те пристигнаха в Хелипорт Лозен, където ги посрещна Марко, опитен немски пилот и заедно огледаха София, за да потърсят следи от слушатели на шоуто през деветте години ефир.

След напълно професионалния полет, водещите бяха заредени не само с достатъчно любопитство, но и с детективски хъс и направиха рождения ден на предаването си, изпълнен с шокиращи самопризнания и истини.
На 23 февруари с шумно парти най-забавното сутрешно радио шоу - СТАРТЕР навърши 9 години в българския ефир! Девет сезона Симо и Богдана “убиват” от смях слушателите на БГ РАДИО с остроумните си шеги и настоятелни въпроси, но за първи път водиха с ... белезници!

Сред арестуваните заподозрени звездни гости на партито в ресторант МcDonald’s на 9-та спирка на метрото при СУ “Климент Охридски” бяха: Дони и Нети, Дарко и Додо, Лара, Спас Кьосев и Радина Червенова, Любо, Графа, Любен Дилов, Орлин Павлов, Калин Вельов, Камен Воденичаров, Марта Вачкова, Десо от Мастило, група 032, Александър Сано, Стефан Щерев и Светла Иванова.

Детективският екип от Симо и Боги подробно разпита на 5 Въпроса Дони и Нети, като Дони дори призна в ефир, че любимото му радио е радио ... Вероника (също от радиогрупата на Communicorp, част от която е и БГ РАДИО). В дебата по темата За и против твърдението, че мъжете са силният пол повече слушателски и звездни гласове спечели екипът на Богдана, които бяха на мнението, че жените са по-силни! Сред щателно разпитаните бяха Графа, който призна, че си е купувал билет за собствен концерт, защото охраната не го е пуснала да влезе; Любен Дилов, който е счупил мивката в банята на майка си като малък; Калин Вельов, който направи самопризнанието, че е карал крадено колело в Амстердам.  Водещите също се включиха в детективската стратегия – Симо призна в ефир, че е минавал незаконно границата между САЩ и Канада, а Боги, че “случайно” е откраднала 19 метра копринен плат като ученичка!

Тази година СТАРТЕР направи и проучване по случай деветата си годишнина. Цял месец Симо и Боги търсиха двойки, които също като тях, вече девет години съжителстват заедно. По време на празничното предаване в сряда сутрин и напълно на живо водещите  обявиха имената на Христина и Борис, които ще могат да се “укрият” в Банско за романтичен уикенд в шикозен четиризвезден хотел. Сладката двойка, които сами се отъждествяват с всичко сладко на света, подари на водещите огромен буркан, пълен със захарни бонбони и близалки!
За всички присъстващи имаше торта и разбира се  - обещанието на Симеон и Богдана - да се будят всяка делнична сутрин с най-забавното сутрешно шоу Стартер и качествената българска музика по БГ РАДИО!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !