Дръм енд бейс нашествие в подлеза на НДК

21.02.2011 14:00 | Видян 2165 пъти

Дръм енд бейс нашествие в подлеза на НДК

На 26.02. (тази събота) в столичния клуб SPACER ще се състои космическата среща между артистите от родната формация H.M.S.U. и феновете на дръм енд бейс музиката, мисия Space Invaders. Инопланетяните ще обрисуват в музикални пейзажи безброй междузвездни приключения.

EXo ще преведе меломаните през необичайните измерения на дръмстепа, след което acidtrip ще предложи освежаваща разходка из вселената на джънгъла. Konspirator ще смае слушателите с извънземни умения зад пулта. Mocks ще разтърси гравитационното поле с неповторима текстеп и олдскул селекция. Сетът на Targy ще засвидетелства междузвездната битка между текстеп и текноид стиловете, а Ogonek ще докаже съществуването на черните дупки с парчета-мелачки и обилна доза мощен бас.

Присъстващите ще могат да се насладят на селекция от най-актуалното от света на дръм енд бейса в перфектен микс.
Клуб SPACER е първокласна локация в центъра на София с истинска клубна атмосфера. Предлага мощна саундсистема, гаранция за бас настроение.

Внимание - H.M.S.U. локалката винаги е била и ще бъде най-непринуденото място среща на нови и стари познати без фешън фалш, само добро настроение и хиляди усмивки.

Инвазията започва в 22:30ч.
Цената на входа преди полунощ е 8лв., а след това – 10лв.
Възрастово ограничение 18+   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !