Вики Петрова сложи Бакърджиев под чехъл

20.02.2011 09:00 | Видян 10115 пъти

Вики Петрова сложи Бакърджиев под чехъл

Не под чехъл, а направо под ВОЕННА КУБИНКА е водещият на спортните новини на бTV Петър Бакърджиев. Супер 19' разбра, че новата приятелка на журналиста от Търговище – Виктория Петрова яко е стъпила на врата му. Бъки до такава степен е хлътнал по новинарката, че бил готов на всичко заради нея. Пепи дори почти се е пренесъл в дома на Петрова, като се стреми да й угоди във всичко.

Спортягата ставал всяка сутрин преди любимата си, правил кафе и закуска, след което извеждал на разходка огромния й голдън редривър.

Вътрешноведомствената закачка започнала преди 3-4 месеца по обичайния начин - изпращане на цветя и дребни подаръчета, дълги разговори в редакцията, разказаха отлично информирани наши източници. Към момента двамата реално са заедно нонстоп като се говори, че съвсем скоро ще свият съвместно гнездо.

Както е известно, Петрова се раздели със съпруга си – оператора Добромир Иванов, през лятото на м.г. Двамата се ожениха през 2008 г. но бракът им не просъществува много дълго. Непотвърдените версии варираха от негово залюбване с балерина, до същото, но с топрепортерка от медията.

Петър Бакърджиев пък бил вакантен от около година, след като скъсал с дългогодишната си любов от Търговище. С нея имал 10-годишна връзка, стартирала още от ученическите години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !