Две сексбомби в новия клип на Ерик

18.02.2011 15:20 | Видян 4676 пъти

Две сексбомби в новия клип на Ерик

Ерик покани две от носителките на титлата „Мис силикон” Гергана Райчевска и Йоана Христова да му партнират в клипа към песента „Огнена брюнетка”. От днес видеото се върти в ефира на Фен ТВ.

Талантливият изпълнител на Diapason Records сам избра атрактивните дами да участват в снимките. Те показват отлични артистични и танцови умения, облечени в много секси тоалети. „Мисля, че направих най-правилния избор като поканих Гери и Йоана да вземат участие в клипа. Те са изкусително красиви и напълно отговарят на посланието на песента. Способни са да провокират фантазията на всеки мъж, както провокираха и моята. Винаги се старая да включвам известни и на традицията.”, споделя Ерик.

Във видеото към „Огнена брюнетка” гласовитият певец сменя четири различни и нестандартни визии. Стайлингът и прическите му отново са дело на изпитания тандем Маури и Вили – Regina. За грима се погрижи Аделина, а  режисьор на клипа, който е направен изцяло с компютърна анимация, е Ненчо Касъмов.

„Огнена брюнетка” е авторска композиция по музика на Румен Илиев, аранжимент на Пламен Велинов, а текстът е дело на младия Веселин Веселинов. Песента ще е водеща и във втория албум на Ерик, който ще се появи на пазара до седмица.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Няма коментари към тази новина !