Айдълите празнуват РД

22.04.2008 14:45 | Видян 4989 пъти | Гласували 1

Айдълите празнуват РД

Вчера се състоя поредният голям концерт Music Idol. Талантите изпълниха по една песен в дует с български звезди. Най-много овации от присъстващите в залата получиха дуетите на Ясен и фолк дивата Анелия, Тома и Дичо и Денислав и Галя от “Каризма”. Първи на сцената излязоха Ивайло и Силвия Кацарова, която след песента изпълни “Happy Birthday”, за да поздрави Иво по случай рождения му ден. Изпълнението на Марияна Попова и Нора накара журито да остане без дъх и да обсипе и двете певици с комплименти. Любимката на публиката Деница обаче според журито “стъпи на криво”. Тя изпълни “Шоколад” заедно със Свилен Ноев от “Остава”. Според членовете на журито обаче Деница не се справи подобаващо и отнесе критиките на четиримата.

Истинска треска беше обхванала звездите и талантите зад сцената. Нели Рангелова призна, че въпреки дългата си кариера все още се притеснява преди всеки концерт. Галя и Денислав не спряха да танцуват в гримьорната, за да се подготвят подобаващо за изпълнението си. Денислав призна, че всъщност се е надявал именно той да си партнира с Анелия, но в крайна сметка шансът споходи Ясен. Веднага след като слезе от сцената Галя сподели, че непременно ще направи дует с Денислав. Тя заяви че след като Миро си позволява да прави дуети с други певици вече е време и тя да направи дует с друг.

След общото изпълнение на идолите всички заедно с гост звездите поднесоха торта и шампанско на Ивайло.

Всичко това зрителите ще видят в епизода на Music Idol тази вечер. Утре предстои отпадането на още един от талантите. Това ще стане след “Битката на гласовете” в която ще се срещнат двамата финалисти, с най-нисък зрителски вот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !