Магда: Гола в Плейбой? Никога

15.02.2011 09:30 | Видян 10401 пъти

Магда: Гола в Плейбой? Никога

Скандалният плевенски бизнесмен Красьо Черничкия съвсем скоро може би няма да е единственият мъж, който е виждал фолкпевицата Магда гола. Красивата блондинка е навита да гастролира в родно мъжко списание.
И тъй като вече почти няма представителка на фолкжанра, която да не е изгряла дибидюс на корицата на „Плейбой”, е възможно Магда също да мине в голия отбор. Но! Има условие, което тя разкри пред вече гастролиралата из страниците на мъжката библия Светлана Василева в онлайн предаването й „Интимно със Светлана”.

„Имала съм предложения от няколко еротични издания. Водили сме неведнъж преговори с тях. Мога да се снимам, но в границите на нормалното, по бельо или леко разголето - да, но чисто гола – никога. Все пак имам сериозна връзка. Не, че някой ме спира. Просто аз самата не мога да го направя”, призна любимата на Черничкия, заради когото гръмна кадрови скандал във Висшия съдебен съвет.

„Не одобрявам разкрепостеното поведение на някои мои колежки. Но все пак всеки избира пътя, по който да върви. Да, това е по-лесният и по-забележимият начин да станеш известен. Когато има провокация, има и успех. Аз лично не искам да бъда №1 с цената на всичко. Голотата и сексът продават във всяко едно отношение. Но аз не бих си позволила да излагам хората около мен и най-вече моето семейство. Просто така съм възпитана. Ще ги разочаровам, ако тръгна да пробивам с голотия”, призна Магда пред микрофона на Светлана.

А кое е първото гадже на Магда? Отговорът на този въпрос и още пикантни подробности за двойката ще разберете в „Интимно със Светлана”, което занапред ще върви в сайта на „Мис Плейбой” hotarena.net. Дебютът му в интернет е на 15 февруари, вторник. Същата вечер в пиано-бар The Red Room Светлана ще гръмне шампанското за новия си проект заедно с ВИП-муцуни и журналисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !