Калин Врачански и Елена Петрова в романтична фотосесия

03.02.2011 19:30 | Видян 8954 пъти

Калин Врачански и Елена Петрова в романтична фотосесия

След дълги месеци усилен, но плодотворен труд тв водеща Милена Илиева и екипа й сътвориха ново печатно издание – наполовина книга, наполовина списание.Заради липса на по - подходяща дума Милена нарича проекта си списание, макар като обем и дизайн той да е по-близо до книгата. Според нея YOU е изданието, което ще пожелаете да сложите в библиотеката си и да колекционирате.

Кръстник на новото издание е Зуека, който е близък приятел на усмихнатата тв водеща. Докато тя умувала над името, Василев много бързо й подхвърлил „Кръсти го YOU! То е за всеки, който иска да чете позитивни и качествени материали и интервюта с успешни българи и чужденци”.

Изданието няма да се разпространява чрез РЕП-овете, а ще разчита на абонамент. Негова цел са и хилядите ни сънародници по света, които ще бъдат не само читатели, но и герои на YOU защото Милена Илиева има амбицията да представя успели българи не само у нас, но и извън границите на България.

В първият си брой списанието изненадва с романтична фотосесия на тв звезди от сериала Стъклен дом - Калин Врачански и Елена Петрова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !