Песни на Крум оглавиха класациите в Израел

02.02.2011 11:20 | Видян 3364 пъти

Песни на Крум оглавиха класациите в Израел

Израелски певци купиха песни от репертоара на Крум. Хитовете „С близалка в ръка” и „Да свършим” вече звучат и в Израел в изпълнение съответно на Dudu Aharon и Regev Hod. Песните са по музика на Оцко, чийто изключителен представител за целия свят е „Ара мюзик”.

И двете песни са композирани за Крум и са част от албума „Не друг, а аз”. „Когато разбрах, че цели две песни от моите са избрани от топ изпълнители от друга държава, бях много поласкан. Оцко създава изключително качествена музика и това се забелязва и извън нашата страна”, споделя Крум.

Освен като кавър, „С близалка в ръка” звучи и в изпълнение на Крум в Израел. Песента е попаднала в Топ 10 на най-ротираните песни от Източна Европа и Балканите в радио и телевизионния ефир в годината й на издаване в България. Звездата на „Ара мюзик” има и предложение за дует, който ще бъде факт тази година и ще бъде включен в следващия му албум.

„С единия от изпълнителите общувам и той е изключително впечатлен и от клиповете”, допълва Крум. „С близалка в ръка” е под режисурата на Николай Нанков, а „Да свършим” е с видеореализация от промоцията на последния му албум.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Няма коментари към тази новина !