Боби от Бони М живеел в панелка

01.02.2011 16:40 | Видян 3626 пъти

Боби от Бони М живеел в панелка

След смъртта му на нова година в Санкт Петербург дни наред нямало пари за пренасянето на тялото на Боби Фарел от Бони М. Дъщеря му разорила още приживе щурия чернокож.

Заради нея той бил принуден да живее години наред в панелка в работническо предградие на Амстердам. Щерката събирала пари за пренасяне на тялото му от Русия и за погребение. Така уредила не само раздялата с татко си, но и й останали средства за месеци напред. 

61-годишният фронтмен на знаменитата през 70-те години диско група Бони М, продала над 200 милиона албума, бе намерен мъртъв в стаята си в хотел в Санкт Петербург. Имал участие в Самара, но заради лошото време се наложило да остане за една нощ в града, където сменял самолета. Научил за това местен продуцент го ангажирал за програма в ресторант. Закъсалият за пари поппенсионер приел. Още на 10-ата минута от участието обаче му станало лошо. Той се прибрал в гримьорната, съвзел се и се върнал на сцената.

Приключил участието, прибрал се в хотела, легнал и не се събудил. Продуцентът му през последните 20 години каза пред руската НТВ, че вече може да признае: Боби бил голяма звезда, но никога не е можел да пее.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Няма коментари към тази новина !