Петя Славова с имение в Банкя

30.01.2011 09:00 | Видян 10592 пъти

Петя Славова с имение в Банкя

Имение в Банкя е най-новата фикс идея на бившата най-богата българка Петя Славова. Банкерката насериозно се е заела да превземе родното място на премиера Бойко Борисов със стил.
Тя е взела апетитен парцел от няколко декара. На него по проект ще има не само къща, но дори и конюшни.
Последното е новост за фамилията на Славова, където досега не се бе чувало да се увличат по ездата – този аристократичен спорт, в който други олигархични фамилии като Гергови и Арабаджиеви отбелязват международни постижения.

Идеята на Петя е за нещо като Имението Гулденбург от едноименния сериал,

кодошат се нейни приятелки. Явно бизнесдамата го е гледала, докато е сервирала в прословутата шкембеджийница Гюрлата край жп гарата във Варна в края на 80-те години.
Разликата е, че за разлика от Гулденбург, до имението на Петя засега няма път. Офроудът може пък да е замислен като тест за здравината на колите и чувствата на бъдещите гости, които имат намерение да я посещават.
Откакто има къща в италианското градче Стреза на Лаго Маджоре,

най-известната жителка на казанлъшкото село Дъбово

е запалена по стила на Апенините. Сигурно това я е накарало да ангажира за обекта своята до неотдавнашна приятелка Мария Сиракова. Защо се разпада тази женска дружба – четете в карето по-долу.
Мария е бивша манекенка, която открай време се занимава с архитектура и обзавеждане. Тя бе сред първите вносители на италиански продукти в тази област. Вдигна и прочутата офиссграда Белисимо, която се намира точно срещу хотела на Славова Феста на бул. България в София.

Една от най-красивите жени на София през 80-те години открай време живее в Тоскана. Посещение на жилището й в Монтекатини или във Флоренция през годините преди кризата беше белег за принадлежност към хайлайфа, елита, горната обществена класа или кой както обича да нарече прослойката на богатите и известните в България.  

Сиракова обзаведе хотела на Славова на Боровец, който изобилства с претенциозни мебели в псевдо ретро стил. Сега, въпреки многото спорове, завършва и обекта в Банкя.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !