Андреа: определено имам интереси в медииния бизнес

27.01.2011 13:00 | Видян 16037 пъти

Андреа: определено имам интереси в медииния бизнес

След като преди броени дни гръмна новината, че фолк-звездата Андреа става собственичка на светски сайт, придружен от светско предаване, журналистите побързаха да я сравнят с медииния магнат Берлускони.
   
"Не знам дали съм като Берлускони, но определено имам интереси в медииния бизнес. Журналистиката ми е интересна от малка и мисля, че отлично ще се справя с това да пиша рубриките си", сподели блондинката.
    
Тя все още не желае да разкрива какво ще е името на сайта, но "няма да има човек в България, който да не го запомни", шегува се Андреа. Голямото парти преди стартирането му ще е на  31-ви януари в пиано-бар Халифа в кв. Иван Вазов.
    
В сайта ще има специално отредено място и за стилистите на звездата Вили и Маури, които ще водят модната рубрика - те ще си позволят дори да критикуват неподходящо облечените ни звезди по партитата и да ласкаят добре изглеждащите.
    
За първи път в светски сайт ще има и предаване, направено по всички изисквания на телевизионната режисура. Автор и продуцент му е Нина Никол. Първият основен гост разбира се е Андреа, която разкрива шокиращи неща. Ще има още звездни гости и забавна политическа рубрика, в която известните отправят свои тълкувания към съкращението СРС-та.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !