БАРБУКОВА СЕ ЗАВРЪЩА НА БЯЛ КОН

26.01.2011 16:40 | Видян 6126 пъти | Гласували 2

БАРБУКОВА СЕ ЗАВРЪЩА НА БЯЛ КОН

След дълги месеци на доброволно изгнание във Виена, кралицата на строителния бизнес у нас Весела Барбукова, се завръща в светския и бизнес живот. Преди месец госпожата откри най-елегантния си обект в София - резиденция Анастасия, в който на 14 февруари нейният екип ще организира отпразнуване на Деня на влюбените Свети Валентин.

Резиденция Анастасия е изключителен обект и в него живеят отбрани личности, сред които зоркото папарашко око забеляза и Евгени Минчев фон Бул - отдавнашен клиент на Барбукови, министри, бизнесмени и чужди инвеститори. Специално от Мюнхен ще пристигне световно известният пианист Веско Василев, който свири за най-грандиозния парти клуб в света – мюнхенския Кефер. Сред потвърдилите присъствие са Светослава Тадаръкова, Евгения Банева, пластичният хирург д-р Ильо Стоянов и съпругата му, царицата на естетическата козметика д-р Радина Денкова и други.

По повод идването в България на испанската кралска козметика Natura Bisse, на 14 февруари в резиденция Анастасия ще бъдат и личности от испанското посолство и испански инвеститори в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !