Божинов пуска голи снимки на Алисия?

23.01.2011 09:00 | Видян 22425 пъти

Божинов пуска голи снимки на Алисия?

Скандалът по оста Валери Божинов-Николета-Алисия придоби съвсем нови измерения. Супер 19' разбра, че футболистът до такава степен е ОЗЛОБЯЛ, че имал намерение да пусне голи снимки на бившата си половинка в интернет. Божинов заявил пред приятели, че Алисия доста ще страда, ако не му позволи поне два пъти в месеца да вижда сина си Валери-младши.

Както е известно, след раздялата плъзнаха два противоречиви слуха. Първият бе, че певицата е скрила детето от баща си, а вторият, че нападателят на Парма не е виждал и не се е интересувал за отрочето си цели три месеца.

Според запознати детето може би служи само като оправдание, за да може Валери спокойно да пусне фотосите в мрежата. „Той по принцип си е злобничък. От него всичко може да се очаква. Надявам се да му уври акъла“, заяви пред Супер 19' приятел на нападателя.

Перука-джуниър пази връзката с певицата в тайна

Вратарят на националния отбор на България и на холандския Твенте Николай Михайлов упорито пази в тайна отношенията си с фолк дивата Алисия. "Познавам я отдавна и каквото има между нас, си остава между нас. Скоро може би ще разберете", подчерта Ники в интервю за холандка агенция. На въпрос дали се възползва от разкрепостения начин на живот в Холандия, Ники категорично отрича. "По принцип съм народен човек и искам майката на децата ми да бъде българка. Колкото до наркотиците и алкохола, искам да кажа, че не се възползвам от тях", коментира Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Холивудското приключение на Мария...

Стартът на холивудското приключение на Мария Бакалова не...

Мик Джагър отбеляза края на локдауна...

Рок легендата Мик Джагър отпразнува края на локдауна в...

Няма коментари към тази новина !

*}