МАРИЯ В “ГОРЕЩО”: ЗА ПОЛЗИТЕ И ВРЕДИТЕ ОТ ДОМАШНОТО ПОРНО

21.01.2011 12:40 | Видян 13342 пъти

МАРИЯ В “ГОРЕЩО”: ЗА ПОЛЗИТЕ И ВРЕДИТЕ ОТ ДОМАШНОТО ПОРНО

Тази събота, 22 януари, от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е фолк дивата Мария. Малцина сигурно помнят, че при предишно гостуване на Мария в студиото, Венета лично провери дали има силикон като я целуна. В един доста емоционален и забавен разговор двете разкриват какво се е променило от тогава до сега и как бракът и майчинството са променили две от най-палавите миньончета на републиката. “Не се срамувам от живота, който съм имала преди да срещна моя мъж!” – казва Мария и споделя, че наистина е щастлива в семейния си живот с Митко, който много я е променил.

Признава, че след бракът и майчинството, връщането й към кариерата й е било много трудно: “Като ти се случи нещо такова, започваш да виждаш света по друг начин. Започваш повече да се стараеш, като цяло ставаш много по-взискателен. Но е трудно връщането. Имам чувството , че при мен всичко стартира отначало.” Тя смята, че и майчинството, и годините са я направили много по-привлекателна и интересна като жена и по никакъв начин няма да попречат на кариерата й: “Всеки се надява, че ще бъде втората Лили Иванова! Когато времето напредва, е хубаво човек и тоалетите да си подбира, и поведението... Хубаво е човек да бъде с малко повече задръжки, не само когато си по-голям, а и когато имаш един малък пайтак вкъщи. Според мен тогава една жена е и малко по-интересна.”

Пред камерите на “Горещо” Мария разкрива, че действително има заснети домашни порно филмчета със съпруга си: “Човек, когато много обича половинката си, прави всякакви такива луди неща... Ако някога се появят – теоретично го казвам, защото съм сигурна, че няма как да се случи – не се притеснявам. Това е моят мъж все пак - не съм с чужд мъж. Това са нормални неща, които ги вършим. Можеше и да не се снимаме, обаче все пак аз – това е професионално изкривяване – когато има камера, първо ми по-хубаво, второ – по-хубаво се държа, по-артистична съм (смее се)... Отключвам си другото аз.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Metallica ще обиколи щатите през...

След като им се наложи да преместят датите за турнето си...

Независимото изкуство със 7,5 млн....

Независимият културен сектор ще загуби почти 7,5 милиона...

Няма коментари към тази новина !