Galia: „Готова съм за брак и деца”

19.01.2011 15:00 | Видян 4131 пъти

Galia: „Готова съм за брак и деца”

Днес водещите на „Денят е прекрасен” си припомниха за детските си години и за скритите им заложби тогава. Васко с умиление се върна назад във времето, когато е бил част от театрална школа и още тогава е усетил, че иска да се занимава с актьорство. Екранната му половинка Ива, пък издаде, че като малка е посещавала уроци по балет и рисуване, които са и останали любими хобита и до днес.

Специален гост в „Денят е прекрасен” пък беше талантливата изпълнителка Galia. Като едно даровито и амбициозно дете, още на седем години, тя решава, че нейната професия ще е свързана с музиката.

Със заразителната си усмивка, Galia разказа на Ива и Мавриков за нещата, които и предстоят в личен и професионален план през Новата година.

„Планирам 2011 година да бъде изпълнена с приятни изненади и вълнуващи събития. Много съм щастлива с Роб, той е страхотен. Проблема е, че нашата връзка е свързана с много пътуване, дори в момента той е на турне, което продължава вече година и не се виждаме често.

Васко не пропусна да попита, певицата на „Другата част” дали е имало и предложение за брак, а тя с леко притеснение призна :
 „ Да имаше предложение, на което аз отговорих, че той е човекът, който винаги ще обичам и дори ще татуирам името му върху тялото си. На този етап, обаче колкото и да ми се иска, няма как да сключим брак, но знам, че ще бъдем заедно”.

Като ценител на българската музика, Ива попита Galia  дали пък „Каризма” няма да се съберат отново. Чаровната певица, призна, че с бившата й дуетна половинка Миро, са в прекрасни отношения и дори е възможно да направят общ проект.

„С Миро много си помагаме и подкрепяме. Аз изключително много държа на него. В последно време пърхат някакви идеи и мисли и в бъдеще може да изненадаме с нещо ново публиката”.

Galia се похвали и с новият си музикален проект “The Race”, който ще излезе към края на февруари.

„Доста смело и провокативно парче стана. Сега предстои да заснемем и клип, който ще е дело на един американски режисьор. Сценарият е много екстремен, с препратка към филма „Генезис”.

Утре в „Денят е прекрасен” специални гости ще бъдат Илиана Раева и нейната красива дъщеря Славея. Ели и Радо пък ще разкажат тяхната вълнуваща история в „Женени в ефир”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !