Коко шамари Емилия

16.01.2011 09:00 | Видян 20994 пъти | Гласували 2

Коко шамари Емилия

Финансовите проблеми на Коко Динев явно доста СВИРЕПО са се отразили на нервната му система.

Хора на Супер 19', близки до хазартния бос, довериха, че с бизнесмена вече почти не може да се говори. Изнервял се за най-малкото нещо и налитал на бой дори на бабаитите от охраната си.
Най-ужасяващата новина, която долетя до нас обаче е, че и Емилия е опитала от тупалките на Коко. Според запознати именно

това е причината фолк дивата да отказва част от участията си

Колежките й твърдят, че Емилия не искала да показва синините си и предпочитала да загуби няколко хилядарки от концерт, отколкото да стане за срам.Шамарите започвали да хвърчат, когато певицата започвала да разпитва мъжа си за любовниците му.
Въпреки че редовно яде пердах от любимия си, Емилия го играе мъжко момиче. “Ще си тръгна, ако Коко ме удари някога. Чувала съм, че е бил Нелина, но не вярвам – на мен никога не е посягал. Може би тя го е предизвикала”, каза дивата неотдавна.

Освен, че посяга на жени Динев е измъчван и от изпепеляваща ревност. Собственикът на Локомотив Пловдив бил толкова мнителен, че дори уволнил шофьора на съпругата си.
От няколко дни Емилия кара луксозния си Мерцедес сама. Младежът бил софиянец и работил от години за Динев. Наши хора довериха, че шейхът на фолка се издразнил от все по-близките отношения между Емилия и младока и го освободил.
Други обаче твърдят, че

бизнесменът свива до минимум разходите си в кризата

Според запознати Динев плащал по 1500 лева на шофьора, за да я придружава по време на участия или на шопинг. На въпроса кой ще вози Емилия отговорът на Коко бил: „Ще си кара сама!”.

Както Супер 19' единствен писа, финансовите проблеми на Динев стартираха още през лятото. Тогава той висеше с по три заплати на служителите си, а малко по-късно бе ужилен на комар с приблизително 150 000 лв.

Третирал Анелия като Пепеляшка

Емилия наистина не е единствената, която е сърбала от попарата на Коко. Анелия била третирана дори по-лошо от наследничката си в семейното ложе на Диневи. Докато били заедно, Коко рядко гледал в очите любимата си и дори я третирал като Пепеляшка.

Неотдавна пред хотела на Коко в Сандански се разиграла доста комична, или по-скоро бъдеща съжаление ситуация. Една сутрин Динев излязъл от фоайето. Зад него била цялата му свита от телохранители, а на опашката се влачела Анелия, отрупана с целия багаж на семейството.

Съпругата му го следи

Емилия прави всичко възможно, за да задържи палавата си половинка Коко Динев. В последно време фолкпевицата не изпуска от очи бизнесмена и е станала нещо като негов бодигард. След лавината слухове за връзки с нейни колежки, Емилия решила да вземе нещата в свои ръце.

Чаровната блондинка следвала любимия си дори и на мачовете на Локо, въпреки че не си падала много по футбол. Тактиката бодигард обаче не помогнала особено. Дори обратното – Коко подивявал от това, че приятелите му го мислят за мъж под чехъл. Така не след дълго хазартният бос окончателно забранил на Емилия да се влачи след него като малко кученце.


Зара била новата на Динев

Коко май е заменил Емилия, както Божинов Алисия с Николета, и в леглото му се е намъкнала тъмнокосата Зара. Агенти на Супер 19' сгащили хазартния бос и лъхащата сексуалност брадърка да се натискат в пловдивско заведение. Според запознати обаче всичко се разсъхнало само за няколко дни. На Коко му писнало от изгъзиците и претенциите на Зара, която свикнала да й се угажда по всякакъв начин покрай връзката й с Ицо Стоте манекенки.

Посягал към коката?

Доста гаден слух подочуха агентите на Супер 19'. Говори се, че Коко Динев изглеждал толкова свеж и пълен с енергия, защото вземал кокаин. Заради наркотика хазартният бос спял само по няколко часа на денонощия, което изтощавало до безсъзнание охраната му. Така здравеняците били принудени да влязат в режима на шефа си и, ако се вярва на мълвата, и те посегнали към белия прашец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Няма коментари към тази новина !