Все още не са върнали паспорта на ДесиСлава

12.01.2011 16:00 | Видян 7612 пъти

Все още не са върнали паспорта на ДесиСлава

В края на декември 2010 г. Американското посолство на Република България задържа паспорта на ДесиСлава. Талантливата ни певица планираше поне две седмици да прекара в страната на неограничените възможности. „Имах намерение да направя няколко участия в Щатите, но за съжаление стана много в последния момент и организаторите ми нямаха време да съберат необходимите документи за работна виза. Въпреки това, реших, че след като имам туристическа виза, ще отида в Америка със сина си.

Това щеше да е възможност да разгледа държавата, в която е роден и да се запознае със свои роднини” – сподели ДесиСлава. Изпълнителката на „Мъжете всичко искат” се притесни от обявените зад граница участия и използва ефира на национални телевизии и ежедневници, за да се извини на хората, които може да останат разочаровани от това, че Деси няма да посрещне новата година в Америка. „Аз разбрах, че в Ню Йорк и Вашингтон не са отменени участията ми и хората до последно са мислели, че ще отида. Това не е редно.

Още веднъж им се извинявам за това, но вината не е моя. Още преди Коледа паспорта ми бе задържан от Американското посолство и дори не можах да заведа сина си там. Още преди нова година беше ясно, че аз няма да пътувам. Било е редно да махнат рекламата...” – обясни певицата. От Американското посолство все още не са върнали паспорта на ДесиСлава. От Нова телевизия обещаха да следят случая и да се намесят при нужда. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

50 години по-късно Кръстникът се завръща

Класиката Кръстникът ще се завърне в киносалоните 50...

Хитовата кримка Блудният син тръгва в...

Сензацията в американските сериали Блудният син е...

Няма коментари към тази новина !

*}