Приятеят на Камелия я карал да се разголва

06.01.2011 13:00 | Видян 15274 пъти

Приятеят на Камелия я карал да се разголва

Фолкпевицата и тв водеща Камелия не е обявила точна дата за сватбата си с дългогодишния си приятел и озвучител Цветин, но не сваля от ръката си годежния пръстен. Запознати твърдят, че двамата влюбени ще се врекат официално един на друг чак когато Кеми забременее.

Тя е с Цветин от доста години и двамата не можели да дишат един без друг, но пред хората се правели на шефка и подчинен. Никой по концертите не ги бил виждал да се целуват или да си разменят интимности. Цветин бил този, който измислил "голата стратегия" на "огън-момичето", която е нейна запазена марка. Камелия била свенлива по природа, но приятелят й започнал да й прави актови фотографии и така я подготвил за концертите, на които тя се явява направо "по цици", пише БЛИЦ.

Озвучителят й бил и главният преговарящ за хонорара, когато блондинката лъсна в цялата си прелест на корицата на "Плейбой". Животът на певицата е "кръг от двама", тъй като тя няма приятелки. На концертите се разхвърля скандално, но твърди, че поставя бариера между себе си и мъжете и се стреми да не развали нечия връзка. "На сцената съм хищник, а в живота - плюшено зайче", така се самоопределя водещата на "Споделено с Камелия".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !