Водещите на The Voice Диди и Играта са лица на кампанията „Сърфирам безопасно“

05.01.2011 10:40 | Видян 5510 пъти

Водещите на The Voice Диди и Играта са лица на кампанията „Сърфирам безопасно“

“Сърфирам безопасно” е инициатива за безопасност на децата в Интернет, организирана от най-големия детския портал Az-deteto.bg и Фондация БГ Сайт

„Сърфирам безопасно“ е позитивна и образователна кампания, която работи за повишаване на Интернет културата на подрастващите. Детският портал Az-deteto.bg и Фондация БГ, които са организатори на инициативата, напомнят с кампанията на всички родители да контролират колко време техните деца прекарват в Мрежата и какви сайтове посещават.

Водещата на предаването Planet Voice по музикалната телевизия The Voice Диди и Играта от Your Voice са лицата на „Сърфирам безопасно“ тази година. Техният избор е продуктуван от факта, че са добре познати на младите хора от ефира на любимата им музикална телевизия. Като млади хора, ползващи активно Интернет двамата водещи с готовност приеха идеята да работят за предпазване на децата от опасностите в Мрежата.

„Лично аз избрах да подкрепя тази инициатива, защото за разлика от много други, прави съвсем конкретни неща. Например, през декември кампанията е гостувала на столично училище и над 100 деца са гледали филма “Сърфирам безопасно” и така са се запознали с правилата за безопасност в Интернет. Ще се радваме да посетим и вашето училище, ако ни поканите на адрес: www.az-deteto.com/safe.“ сподели Диди от Planet Voice.

Партньори на кампанията „Сърфирам безопасно“  са Радио и Телевизия The Voice, Радио Magic FM, InfoWeek, Revive vision и Училище Увекинд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !