„Сблъсък” на Иван & Андрей събрал Венета и Тишо

04.01.2011 12:20 | Видян 16512 пъти

„Сблъсък” на Иван & Андрей събрал Венета и Тишо

Първият гост на Иван & Андрей за 2011 година бе Венета Райкова. Водещата на най-скандалния телевизионен таблоид - „Горещо”, по Нова телевизия за първи път от 3 години насам се появи в предаване извън нейното собствено с лично интервю.
Иван & Андрей посрещнаха гостенката си с комплименти за прекрасната й фигура, а тя от своя страна побърза да честити новата 2011 година на зрителите на Нова телевизия.

Венета Райкова сподели, че е много доволна от изминалата 2010 година и определено няма от какво да се оплаче. 36-годишната журналистка констатира: „Докато имам работа и правя интервюта, аз съм щастлива!”.
Скандалната водеща разкри, че единствено тя, Тишо и астроложката Оксана знаят рождената дата на сина й Патрик. Тази потайност Райкова обясни с това, че не желае медийното внимание да е насочено към детето й, както и се опасява да не му се правят хороскопи.

Лицето на „Горещо” призна, че вече не ходи по светски събития, а вниманието й е насочено към духовната и положителната страна на живота. „На мен Господ много ми е дал!” – убедена е Райкова. „Откакто се е родило детето, аз съм изцяло отдадена на него!” – заяви тя.

На ръката на половинката на брадъра блестеше и пръстен с черен диамант. Пръстенът бе забележителен и заради отпечатъка на Тишо, излят от злато. Влюбената телевизионерка се похвали, че на  неговата халка е излят неин отпечатък, което е израз на голямата любов към съпруга й.

Венета говори откровено за раздялата й с Тишо преди известно време. Тя много трудно изживяла това, че съпругът й иска развод. От мъка станала 45 кг. Тишо отишъл на море без нея, а тя живяла в апартамент без ток. „В нашето семейство той е Овен и доста ме командори!” – искрена бе Райкова. Изведнъж обаче, решила и отишла не в телевизията, а на летище София, за да посрещне Тишо. Брадърът се връщал от Куба, където бил с приятели. Венета го взела и го завела директно в новия апартамент, който сама била обзавела и така се събрали. Действията си водещата обяснява с това, че Тишо е голямата й любов. „Аз съм желязна, аз съм стълбът в семейството!” – категорична е Венета. „С мене зле, без мене по-зле!” – пошегува се тя.

Венета Райкова призна, че Иван & Андрей имат голям принос за това тя и Тишо да се съберат, защото брадърът я бил забелязал при едно нейно участие в „Сблъсък” на тема: „Кой е по-добър шофьор – мъжете или жените?”.

За развалените си отношения с Азис Венета обвинява певицата ДесиСлава, защото водещата се скарала първо с нея, а чак след това с Азис.

 

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !