Андреа – най-успешната певица на 2010-та година

03.01.2011 13:20 | Видян 16430 пъти | Гласували 2

Андреа – най-успешната певица на 2010-та година

2010-та е годината на Андреа, през която заслужено печели прозвището най-успешна певица.   През всички сезони тя здраво работеше, а това намери отражение и в петте хита които създаде, придружени от най-хубавите й клипове. Това са “И така нататък”, “Неблагодарен”, “Блясък на крестали” feat Галена, “Хайде опа” и “Не ги прави тия работи” feat Илиян.

Дуетът й с Галена всъщност бе част от рекламната кампания на мастика Пещерска. Двете хитови изпълнителки огряваха и билбордовете цяло лято като рекламни лица на питието. Освен на мастика Пещерска, Сhristiano of roma също поиска Андреа за лице на своята серия продукти.

Освен, че постигаше успех след успех в България, блондинката се наложи и като изпълнител на западната сцена. Със Shaggy  i Bob Sinclair създадоха мега хита "I Wanna", а с Mario Winans - "Mine", който се завъртя по всички световни музикални канали.

Работата й по песента и клипа с Шаги, който бе заснет в Маями, сприятелиха още повече родната звезда с ямаеца. Три месеца по-късно те заснеха дует в България, който предстои да излезе през 2011-та година.
През лятото Андреа отново участва в традиционното турне Планета Дерби, което според нея било най-незабравимото до сега.

В края на годината изпълнителката създаде хита си “Не ги прави тия работи” със специалното участие на Илиян, който мигновенно се превърна в любим на феновете по дискотеките.
На 21-ви декември Андреа направи и бляскава промоция, промотираща третият й албум, носещ нейното име. Именно там, пременена като Ангел изпя и най-красивата си балада “Да се върнеш”, чиято премиера бе именно на гранд-събитието, събрало всичките й колеги.
 
През 2011-та Андреа обещава още много изненади.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !