Даяна ще пее на Нова година в Турция

20.12.2010 11:20 | Видян 5193 пъти

Даяна ще пее на Нова година в Турция

Преди броени дни Даяна се дипломира. Тя завърши „Музикална педагогика” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. „Много съм щастлива. Не че дипломата променя нещо, но е още по-хубаво когато я имаш” – откровеничи талантливата певица.

Изпълнителката на „Real Enterprises” ще пее на Нова година в Турция. Даяна гостува в най-българския квартал на Истанбул – Авджилар, където възнамерява да забавлява своите почитатели с нови песни и още по-богат репетоар. „Получих покана и не се поколебах. Мисля да представя там за първи път ремикса към песента „Вземи ми всичко”, да видя как ще се възприеме от хората. Работя и по нови песни, но не обичам предварително да говоря” – откровеничи блондинката.

След като пусна баладата „Вземи ми всичко” Даяна я клипира и песента бързо набра скорост и се радва на голям интерес. Това провокира изпълнителката на „Право в целта” да направи ремикс, за да може парчето да намери място и в дискотеките. „Мисля, че и ремикса се получи добре. Ще го изпълня на Нова година в Турция и после го пускам и тук...дано да се хареса. „Вземи ми всичко” се възприема много добре и това ме стимулира да правя още хубави песни” – категорична е Даяна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !