Цветелина Янева направи задръстване в БИАД

17.12.2010 14:00 | Видян 5451 пъти

Цветелина Янева направи задръстване в БИАД

Където и да се появи младата звезда на Пайнер предизвиква бурните аплодисменти на публиката и печели нови фенове. При поредната си изява в столичния фолк клуб БИАД, Цветелина Янева впечатли присъстващите  не само с глас, но и със секси визия. Певицата се бе пипнала в полупрозрачна черна рокля, която загатваше апетитните й форми и разпалваше мъжкото въображение.

Изкусителният й вид събра тълпа от почитатели, които извиха опашка пред сцената на БИАД, за да се снимат с нея. Непосредствено след участието си,  Цвети сподели пред екипа на заведението, че вниманието на феновете й е важно за нея, но също толкова важна е и любовта на близките й. Затова и няма търпение да дойдат  коледните празници, за да бъде със семейството си. „ На Бъдни вечер и Коледа ще се съберем в Белащица, където имаме къща. Ще бъдат брат ми и сестра ми с техните семейства. Майка ми е невероятна кулинарка и тя ще подготви трапезата. По традиция за Коледа ще напълни пуйка с ориз и зеле.”

Цвети съжалява, че за разлика от предходни години тази не е могла да спази коледния пост. „Трудно ми е да го изпълня, защото през зимата ми се хапват повече лакомства, които не са допустими. Освен, че ще трябва да се лиша от любимите си сладкиши, ще трябва и да се огранича от други удоволствия. Не започнах да постя, защото нямаше да издържа на забраните. ”  И ако на Коледа фолк певицата ще бъде със семейството си, то Нова година ще послещне с любимия си Делян Пеевски. Двамата все още се колебаят къде да бъдат в празничната нощ. Най-вероятно ще отлетят за Рим, град който Цвети отдавна мечтае да посети.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !