Царица Роза 2007 в "Балът"

14.04.2008 17:16 | Видян 18447 пъти | Гласували 5

Царица Роза 2007 в

Лора Георгиева – победителката в конкурса за красота в град Казанлък за 2007г. „Царица Роза”, тази седмица е героиня в реалити предаването „Балът”. Тя решава да остави своята корона вкъщи, за да бъде в абитуриентската си нощ като всички останали. Бижутата  за бала й са изпратени от нейната сестра, която е в Америка. Относно външния си вид и тоалета си Лора отново се допитва до нея.
Всяка пролет в Казанлък се провежда конкурс за най-красиво момиче. Избраните от всички училища хубавици се явяват на известния в цялата страна конкурс Царица Роза! Това е най-големият ежегоден празник на града. Момичетата участнички задължително трябва да са от абитуриентския випуск. Победителката получава короната, води шествието на розата и се радва на обичта на целия град . До миналата година «царицата» имала задължението и щастието да пътува до Япония, където участва в японския празник на цветята.
За пръв път сега, на конкурса, който ще видим, правилникът е нов! В Япония отива не царицата, а момичето спечелило наградата на публиката! В епизода е заснета цялата подготовка на момичетата, размяната  на реплики между конкурентките зад кулисите, разбира се – обичайните съмнения за конспирация и злостни нападки, че короната е продадена!
В осмия епизод на реалити шоуто се срещаме и с  Рая. Тя кандидатства с италиански език в Софийския университет. В последствие обаче заминава за Италия, тъй като винаги е мечтала да завърши образованието си в чужбина. Свидетели сме на емоционалното изпращане на Рая на летището, където присъстват и нейното семейство и близки – майка, баща, баби, брат...
Деси също като Рая има планове да кандидатства – иска да учи в НАТФИЗ, но не знае кога ще реализира намерението си. За момента тя продава сладолед пред голям супермаркет. Потисната е, няма мечти, няма планове за бъдещето си и с умиление си спомня за своя бал - една приказка, която свършва много бързо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !