“ГОРЕЩО” РАЗКРИВА БРЕМЕННА ЛИ Е ГОДЕНИЦАТА НА ЯНЕ ЯНЕВ

26.11.2010 10:00 | Видян 7497 пъти

“ГОРЕЩО” РАЗКРИВА БРЕМЕННА ЛИ Е ГОДЕНИЦАТА НА ЯНЕ ЯНЕВ

Тази събота, 27 ноември, в 22:15 часа в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” най-горещата светска двойка – Яне Янев и годеницата му Галя – разказват за връзката си и разкриват много подробности около предстоящата си сватба и за това дали скоро ще имат наследник.

Преди пет години Яне Янев вижда Галя, която стои в ъгъла на претъпканата зала на едно партийно събрание: “Опитах се един-два пъти да я погледна – да я уцеля с поглед, но не успях. Това ме предизвика и мотивира да се свържа по някакъв начин с нея.” Една от първите им общи снимки е от 2005 година от съвместната им работа по предизборната му кампания в Благоевград. Именно тогава са и първите опити на Янев за сближаване. С малки жестове той показва на Галя, че има по-специално отношение към нея – като този да й организира парти за 19-тия рожден ден.

Преди четири години Яне Янев предлага на Галя да заживеят заедно. Сега, вече сгодени, двамата продължават да живеят във ведомствено жилище. Галя е студентка и не работи. Признава, че в момента всички й помагат финансово – и сестра й, и родителите й, и Яне. Двамата внасят всичките си доходи в обща семейна каса и тя записва всички разходи. Споделя, че не е от прекалено суетните жени и не си пада по екстравагантни дрехи и бижута и така успяват даже и да спестяват.

Яне Янев и Галя коментират всички слухове за връзката им и признават, че понякога даже се опитват да прогнозират какво ще е следващото нещо, което ще излезе в жълтата преса за тях.

Янев коментира еротичните SMS-и, които се твърди, че е изпращал, както и “топлата си връзка” с Алексей Петров: “Аз съм убеден, че един ден ще излезе истината, че по-скоро ние от РЗС сме давали на Алексей Петров информация и документи, отколкото той - на нас.”

Кога и къде Яне Янев и Галя ще се врекат един на друг и кой е поканен на сватбата им? Първият мъж ли е Яне в живота на Галя и чакат ли двамата наследник?

„Горещо”, събота, 27 ноември 2010г., 22:15 часа, Нова телевизия

ВИДЕО АНОНС!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Великобритания и кралското семейство...

Британската кралица Елизабет Втора отбелязва 95-ия си...

Кайли Миноуг рекламира винения...

„Има толкова много неща, които може да видите и да...

Няма коментари към тази новина !

*}