Балкански ритми в "Пей с мен"

14.04.2008 12:43 | Видян 3381 пъти | Гласували 1

Балкански ритми в

Хитове на балкански изпълнители ще изпълнят 12-те дуета в риалити шоуто “Пей с мен”, което ще се проведе тази вечер.

Петият концерт ще събере на една сцена ритми от Гърция, Сърбия, Румъния и Турция. Единственото българско парче – “Жестока”, ще бъде в изпълнение на Каролина Гочева и Павел Михов, дуетът победител миналата седмица.

Двойките пожелали сценичните им изяви да имат танцов съпровод. Камелия Тодорова и Даниел Каймаковски например решиха, че няколко роми биха подхождали на избраното от тях парче “Месечина” на Горан Брегович.

Негов хит ще изпълни и дуетът Софи Маринова – Стефани Спасова, който миналата седмица бе трети според зрителския вот. Това е значителен напредък за Софи, тъй като дуетът с предишния й партньор Лъчо обикновено заемаше последни места в класирането.

Дуетът на Ивайло Гюров и Яница,  който води временното генерално класиране, ще изпълни сръбско парче на Бобан Здравкович. Освен това зрителите ще чуят и хитовете на Елена Папаризу, Шабан Шаулич, Моранди, Мустафа Сандал, Ставрос Ливикос.

Гости в публиката на петия концерт ще бъдат музикантите на един от най-големите духови оркестри в България – “Берковска духова музика”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Раздват деветите годишни хип хоп...

Деветите годишни хип хоп награди ще се състоят 22 юни...

60 години Детски хор на БНР

Един вечно млад състав стана на 60 години! В първия...

Няма коментари към тази новина !

*}