Миски купуват една от друга, за да спасят болно

25.11.2010 10:00 | Видян 3525 пъти

Миски купуват една от друга, за да спасят болно

Известни красавици се принудиха да купуват една от друга предмети, предназначени за търг, защото представители на бизнеселита така и не пожелаха да дойдат на благотворително събитие за спасяване на живота на четиригодишната Анибел. След като стана ясно, че освен известните хубавици и журналистите други няма да има, миските отвориха марковите си портмонета, за да помогнат за събиране на средства за бъбречна трансплантация на малката красавица. Тя също присъстваше и дори успя да премери короната на Мис България 1999 Елена Ангелова, която я дари за търга. Короната бе откупена от Петя Велкова, която от модел и тв водеща вече е бизнесдама със собствен бутик. Петя бе тържествено коронясана от Елена и каза, че за нея е гордост да притежава короната, за която всяко българско момиче мечтае.
 
Статуетка с лента „Мис България”, дарена от собственичката на марката „Мис България” Ирина Папазова премина в ръцете на Лейди България 2009 Цвети Разложка. Цвети, освен че откупи статуетката, участва в търга със своя картина. Тя предизвика истинска буря от емоции, защото за нея наддаваха няколко дами, сред които и Елена Ангелова, но накрая абстрактната живопис стана собственост на Наталия Кънчева, майка на носителката на титлата „Кралица на Красотата 2010” Габриела Стоичкова. Самата Габриела участва в търга с лентата, с която е представила страната ни на световен конкурс в Китай.

Специално дарение майката на Анибел получи от председателя на партия НДСВ Христина Христова, която изпрати лични средства за подпомагане на трансплантацията на момиченцето, тъй като самата тя не можа да присъства на събитието.

Мис България 2009 Антония Петрова предостави на търга своя графика, изобразяваща доброто и лошото начало във всяка жена. Тя бе откупена от журналистката Жана Георгиева, която е и носителка на титлата Лейди България Свят 2010. Елена Ангелова откупи разкошна кутия за бижута, предоставена от Мисис България Галина Недялкова, и веднага я подари на малката Анибел, за да може един ден тя да сложи първите си истински бижута в нея. Златка Димитрова, която бе донесла за търга огромна плюшена играчка, я подари на красивото момиченце. В търга участваха със свои вещи и манекенката Теди Велинова, която успешно се изявява като стилист, както и носителката на титлата Мисис България Милена Шаркова. Всички красиви дами, присъствали на благотворителното събитие, се насладиха на изисканата кухня на ресторант Континентал Плаза, където се проведе търгът, и на ароматното вино с марка „Катало” от Винпром „Сандански Хърсово”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !