Стефка Костадинова прескочи и Лили Иванова

10.11.2010 17:20 | Видян 11508 пъти

Стефка Костадинова прескочи и Лили Иванова

Социологическо проучване определи Стефка Костадинова за най-влиятелната жена в България. “Мис 209 см” изненадващо “надскочи” Лили Иванова, Кристалина Георгиева, Стоянка Мутафова и Ани Салич, които допълват Топ 5.

Стоянка Мутафова е легенда в театъра и киното. Аз съм й огромен фен. Според мен всяка една от тези жени заслужава също да е на първо място.

Лили Иванова е велика, велика... Тя е една история. Аз съм израснала с нейните песни. И до ден днешен тя има уникален глас и никога не може да бъде забравена. Кристалина Георгиева е новото, свежото лице в българската политика. Не я познавам лично, но начинът, по който се справи на изслушването за еврокомисар, е възхитителен.

По принцип нейното място бе тук, в България, за да помага на държавата. Но така са се стекли нещата, че трябваше да я викат от Световната банка, за да спасява положението, и тя се справи блестящо. Ани Салич, освен че е отличен водещ на новини, е с добронамереното изражение от екрана, което те грабва. Освен това прави и много благородни каузи, което хората оценяват”, не пести комплименти и благородство Стефка.

Запитана какви са все пак кусурите й, най-влиятелната жена в България признава: “Банално е, но ще го кажа – не мога да готвя.” допулва bliz.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !