Новият албум на Теодора - Моят номер

08.11.2010 14:20 | Видян 6210 пъти

Новият албум на Теодора - Моят номер

МОЯТ НОМЕР  е новият албум на Теодора. Той е пети в кариерата й и ще даде възможност на почитателите на хубавата музика да се убедят за пореден път, че примата на Diapason Records винаги може да изненада публиката с интересни проекти. В „Моят номер” тя е събрала цели 14 песни – всички много различни като стил и тема и голяма част от тях, неиздавани до момента.

Албумът включва трите дуета на синеоката изпълнителка – „Пак те искам” с Тони Стораро, „За теб живея” с гръцката звезда Йоргос Яниас и разбира се, песента превърнала се в тотален хит и дала името на албума – „Моят номер” в тандем с DJ Jerry. Сред селектираните песни са издаваните досега сингли –  „Любовница” и „Държа те”. Включени са също двете версии на „Онази” – оригинал и ремикс, дело на DJ Pantelis, които певицата промотира преди броени дни, както и непознатите до момента „Под хипноза”, „Мръсна тайна” и „Следи горещи”.

В албума си тя е отредила място и на три авторски песни, създадени специално за нея от български композитори. Сред тях са „Бройките” и „Лошите мъже”, чиито огнените ритми със сигурност ще завладеят сърцата на много купонджии. Особено интересен е проекта „На заден план” – песен по музика и аранжимент на Калин Димитров, който има изключително модерно дискотечно звучене. По традиция Теодора е включила и балади в албума си. Едната е познатата вече на публиката „Върни ми”, а другата – е въздействащата „Бягай”, която певицата е изпълнила виртуозно, влагайки много емоции.

Като бонус за феновете си Теодора е добавила и инструментала на разбиващия хит „Моят номер”.
Албумът притежава и уникална обложка с много атрактивни нови снимки, дело на фотографа Момчил Христов.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !