ЗВЕЗДНИ ХОНОРАРИ ЗА АКТЬОРИТЕ ОТ СТЪКЛЕН ДОМ

06.11.2010 09:00 | Видян 8828 пъти

ЗВЕЗДНИ ХОНОРАРИ ЗА АКТЬОРИТЕ ОТ СТЪКЛЕН ДОМ

Звездите от Стъклен дом са първите добре платени артисти в България. Екипът на хитовата продукция прибира солидни суми след заснемането на всеки епизод. Най-дълбоко в кацата с меда, естествено, са бръкнали главните герои и това е в реда на нещата. Те направиха поредицата хит, който успешно конкурира по рейтинг турските сериали и удря в земята всякакви риалити формати.

Най-големи са заплатите на Елена Петрова и Юлиян Вергов. Агент на СЛАВА докладва, че всеки от тях прибирал по 6500 лева на серия. Това означава, че за участието си изпълнителката на ролята на раздвоената Боряна е гушнала точно 143 000 лв. Сумата се начислява на двойки епизоди, които в момента текат един след друг всеки понеделник.

По-малко прибира новият тв идол Калин Врачански. Причината вероятно е, че той, за разлика от Елена и Вергов тепърва изгрява. Макар че е главно действащо лице в сериала, Камен Касабов получавал по 4000 лв. Иначе казано – 88 бона тотал или 16 000 месечно при ритъма на заснемане на епизодите.
Такава е заплатата и на съдружника му в МОЛ-а Христо Атанасов (актьорът Георги Кадурин). Веднага след него по хонорар е екранната му половинка Яна Маринова, която се разписвала за 70 000 лв.
 
„Най-зле“ платени са младите актьори Луиза Григорова, Явор Бахаров, Бойко Кръстанов, Радина Карджилова. На тяхното ниво обаче са оценили и по-опитните Красимир Ранков и Стефка Янорова. Причината значи не е в годините, а в ранга на ролите – поддържащи. Всеки от шестимата прибирал по 1500 лв. на серия, което никак не е малко. Ако може да се вярва на нашите източници, математиката показва, че банковите им сметки са набъбнали с 38 000 лв.

Не си мислете, че сме забравили за голямата звезда Стефан Данаилов. Въпреки че в половината епизоди отсъстваше, Ламбо си е опекъл добре работата. Никой обаче не може да каже каква е точната му заплата.
Според нашите агенти половин година преди старта на снимките, Данаилов се е договорил за твърд хонорар от 100 000 лв. Други обаче разнасят, че Майор Деянов прибира много над парите на Елена Петрова и Юлиян Вергов.

Тотална мистерия обаче е обгърнала хонорара на Асен Блатечки. Дали защото е нов в сериала или по друга по-сериозна причина, никой от екипа не знае каква заплата получава бившият охранител. Говори се, че му се дава повече от на Калин Врачански, но той пък има по-малко серии, тъй като влезе в Сткълен дом за втората му част и пропусна първите 10 епизода.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !