Глория: Каквото не съм поискала, това не е станало

16.11.2007 16:15 | Видян 20205 пъти | Гласували 22

Глория: Каквото не съм поискала, това не е станало

Снимахте четири клипа, направихте фотосесия за EASY. Обичате ли да позирате, да се превъплъщавате в различни роли?
По принцип си обичам професията. Държа много на това, което правя. Смятам, че имам още много какво да покажа. Това се отнася и за ролите в клиповете. Хората вече са много информирани, конкуренцията е голяма и всеки един от нас трябва да показва нови неща на публиката. Не ми остава нищо друго освен всеки път да й предлагам все по-добро и по-добро. Такава ми е професията, пък аз ви казах, че я обичам.
Коя е била най-„далечната” от вас роля, която сте изигравали в клип?
Може би това, че позволих във видеоклипа „Крепост” да се появява с насинено око. Аз съм по-чувствена натура, по-кокетна. Със ставането от леглото, започвам с позите и с фасоните. И сега гледам, че дъщеря ми и тя върви по моя път. Значи е ген! Падам си по по-женствените неща, по-изтънчените, нищо че изглеждам по-силна. Аз съм жена в истинския смисъл на думата.

В контекста на ролите – за кого сте Глория, за кого Гло и за кого Галя?
Не ме притеснява всеки да ме нарича както му е удобно. За моите приятели съм и Гло, и Галя, както и за феновете, и за хората, които не ме познават лично. Не знам защо се носят някакви легенди и митове за мен. С мен хората могат да говорят почти на всякакви теми. Това, че съм известна и популярна, не значи, че си поставям ограничения и не мога да контактувам с различни хора. Това са митове, които години наред се прехвърлят от вестник на вестник – че съм надута и т.н. Самото ми изражение е такова, самата ми физиономия...

Споменахте митове. Кои от митовете за фолкзвездите не се отнасят за вас?
Аз не обичам да обобщавам и смятам, че това, което правя е малко по-различно от същинския стил попфолк. Винаги ми е било много трудно да говоря за себе си. Предпочитам хората да кажат, да преценят, да направят някаква разлика. За всеки има място под слънцето, всеки сам преценява за себе си. Важното е, че всички полагаме изключително много усилия.

Какви подобрения по себе си признавате?
В XXI век сме и пластичната хирургия е напреднала изключително много. За мен тя е вид хигиена. След раждането не си харесвах бюста и всичко, което съм направила, е да си сложа подплънки. Това е очевидно и никога не съм го крила. Пък дори и да не съм го споделяла, никой не ме е питал. Какви ли не други глупости съм чела за себе си. Но истината е една: много спорт, разделно хранене, ежедневно поддържане. Разни женски слабости като масажи, сауни, тангентори, релаксиращи процедури и на мен не са ми чужди. Всяка уважаваща себе си дама, известна при това, трябва да държи на външния си вид. А жълтата преса нека си пише, каквото си иска. Не съм тръгнала да оборвам каквото и да било. Ребра, крака, какво ли не съм чела и чувала, но няма нищо такова.

Споменахте разделно хранене. Кога за последно готвихте и какво?
Готвя постоянно, много обичам да го правя. Предимно пилешко и телешко. Дъщеря ми обожава китайска кухня и й приготвям такива ястия. Аз съм фен на салатите. Не се правя, стриктна съм за това. Това е начинът на живот, който съм си избрала.

На кого казвате „Ако те няма”? Има ли мъж до вас?
Естествено, че има мъж до мен. Никой не обича да е самотен.

… а какъв трябва да е мъжът до една „100-процентова жена”?
Жените владеем много неща, еманципирани сме, като че ли сега е нашето време. Мъжете в момента са по-слабия пол. Понякога усещам в себе си такова можене, мога да се справя с всичко! Само на моменти е така, разбира се. Сам човек винаги може да се справи, но всеки има нужда от човек, който да го допълва и подкрепя. Това е смисълът двама души да са заедно. Аз не се различавам. Мъжът до мен трябва да е с по-големи интелектуални възможности от мен самата, да е обаятелен, да е човек със състояние. Нормално е, изискванията ми растат. Фактът, че съм стигнала до това ниво, означава, че няма нищо случайно.

Какво не бихте направили, за да спечелите публиката?
Не бих се съблякла. Мисля, че бях една от първите, която мъжките списания каниха за кориците си. Мнението ми е, че когато няма какво да покажеш вече, прибягваш до такива средства. Винаги съм била за еротиката, за премерената голота, но не и за това. Не казвам, че няма да го направя един ден, но може би наистина, когато нямам вече какво друго да покажа.

Ако някой напише автобиографията ви, какво ще е работното заглавие?
Просто Глория.
Какво е следващото, за което си мечтаете?
Аз съм по-скромна и сдържана в мечтите си. Никога нищо не съм насилвала. Само стоя и гледам отстрани и най-откровено ви казвам, че правя това, което трябва, което хората очакват от мене, и нещата се случват от само себе си!

 

автор: Списание EASY

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Няма коментари към тази новина !