„НепознатиТЕ” с Албена Денкова и Максим Стависки

03.11.2010 12:40 | Видян 5989 пъти | Гласували 1

„НепознатиТЕ” с Албена Денкова и Максим Стависки

„Животът ни е даден, за да се справяме с него. От начина, по който се справяме, проличава що за хора сме.” – с тези думи на водещия Георги Тошев започва историята за един живот след поредица от успехи, трудни моменти, битки, победи и загуби. Това е животът на Албена Денкова и Максим Стависки.

Как едно обикновено момиче и едно обикновено момче извоюваха правото си да мечтаят толкова смело, че на два пъти да накарат света да стои на крака пред българския трикольор, да търси трескаво България на картата и изумено да не може да повярва на постиженията им на леда в страната с една зимна пързалка. 

Как се изгражда и поддържа доверието между двама души, чиято професия ги поставя ежедневно на изпитанието да оставяш живота си в ръцете на своя партньор. Как се учиш да преглъщаш несправедливи съдийски решения и въпреки това да продължаваш напред.  Как се справят днес, 3 години след превратната 2007 година - след края на професионалната им кариера на спортисти и след пътния инцидент на Максим, ще разберат отговорите на всички тези въпроси  зрителите на „НепознатиТЕ” тази неделя, 07 ноември, в 12.00 часа в ефира на bTV.

Благодарение на оператора Румен Василев ще видите ексклузивни кадри от работата на шампионите в България с децата от клуба им по фигурно пързаляне, във Франция с френския фигурист Браян Жубер, в Русия и телевизионния проект „Ледников период” и истински шампионски гала спектакъл в Сеул, Южна Корея.
Силна и откровена равносметка за преживяното в крайности, за смелостта да си себе си, за битките и мечтите на Албена и Максим днес, ще разкрие Георги Тошев. За живота след всичко и въпреки всичко, когато няма друг начин освен да се справиш независимо от цената.

„НепознатиТе” тази  неделя точно в 12.00 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !