Преслава сравни свое участие с концерт на стадион

01.11.2010 10:40 | Видян 12986 пъти | Гласували 1

Преслава сравни свое участие с концерт на стадион

Преслава изпълни за пореден път мисията си и направи неповторим купон в плевенската дискотека "Анаконда 2". Звездата пя близо два часа за хората, препълнили клуба и успя да задоволи нуждата им от качествено забавление. Тя не пропусна да поздрави и редица колоритни гости, сред които бе и световния шампион по бокс Детелин Далаклиев.

Бизнесмени от Плевен и региона и стотици студенти, също се включиха във веселбата, която изпълнителката на хита "Жените след мен" им предложи. Повод за празнуване имаше и DJ Venci, който същата вечер отбеляза своя рожден ден. Той и колегата му DJ Daniel oтново се погрижиха за доброто настроение на хората. Преслава намери време и за феновете си. Най-верната й плевенска почитателка се оказа 24-годишната Борислава Авджиева. Тя почти просълзи звездата, докато се опитваше да изрази уважението си към нея. Певицата се поснима с феновете си, след което коментира впечатленията си от Плевен и участието си в "Анаконда 2": Много харесвам Плевен.

Това, че снимахме един от клиповете ми тук е доста показателно(дуета с Константин - "Не ми пречи"). Имам много приятели тук, някои от тях са колеги-музиканти, с които съм работела дълго време. Като цяло музикалната школа тук е много добра и много харесвам града съответно.
Винаги, когато съм идвала на участия навремето, когато не съм била толкова известна, съм се лутала да търся този или онзи клуб, питала съм да ме упътват... Винаги съм казвала на приятелите си, че плевенчани са много топли хора, много готини, отзивчиви... А и ето, колко време вече работим с "Анаконда" - заведението винаги се препълва, което е много трудно, особено в тази криза. Аз съм изключително благодарна на хората, които ме уважават и идват на моите участия. Винаги давам всичко от себе си, за да се забавляваме, да им бъде хубаво... Сравнявам едно участие в "Анаконда" в Плевен, с едно участие на стадионите, защото еуфорията е същата и хората са многобройни." - сподели Преслава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !