Майката Маги Желязкова се превърна в Желязната Маги с Bifiform

29.10.2010 16:00 | Видян 6592 пъти

Майката Маги Желязкова се превърна в Желязната Маги с Bifiform

Носителката на титлата „Мисис България” 2003 Маги Желязкова представи своето тайно оръжие. Дамата, която редовно сме свикнали да виждаме по кориците на родните списания или на малкия екран, в един откровен женски разговор разказа как се справя като майка.


„Желязната Маги”, както на шега тя сама се самоопредели, сподели, че не ползва детегледачка, сама домакинства и координира целия си работен график със своя син.

В приключението да си майка и едновременно с това публична личност, която се опитва всяка свободна минута да прекара със семейството си, Маги е имала доста неприятни моменти. Най-често причините за тях били внезапните неразположения и заболявания на детето й. Тя разказа как след поредно среднощно посещение на аптеката, заради болки в корема на сина й, фармацевтка й препоръчва Bifiform Мини капки - комбиниран пробиотик за въстановяване на нормалната чревна микрофлора и превенция от дисбактериотис и диария.

„Искам да ви призная, че все още благославям фармацевтката, която ми препоръча Bifiform. Не можете да си представите колко безсънни нощи ми спести. Bifiform се превърнаха в моето тайно оръжие, което аз горещо препоръчвам на всички мои приятелки с деца. Съветът ми е винаги да са заредени с Bifiform, независимо дали са у дома или тръгват на пътуване, за да не прекарат почивката си в ролята на медицинска сестра. Като една препатила майка, вече знам, че превенцията е най-доброто лечение и решение.” - сподели Маги Желязкова.

Bifiform може да се използва и от майките, но е особено подходящ за деца, поради лесната дозировка и неутралния си вкус. Затова той може да бъде даван в комбинация с мляко, сок и т.н., като дневно е препоръчително само една доза. Не съдържа консерванти, захар, алкохол и изкуствени оцветители и може да се съхранява на стайна температура.

Bifiform е част от портфолиото на лидера в разработването на пробиотици и мултивитамини - датската компания Ferrosan. Всички продукти на Ferrosan са разработвани на научна основа и са клинично тествани по най-строги фармацевтични стандарти.Компанията работи в тясно сътрудничество с университети и институти, патентова своите продукти и се стреми те да бъдат максимално изчистени откъм изкуствени съставки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !