Трилогия от събития стартира в Yalta Club на 6-ти ноември.

29.10.2010 14:20 | Видян 2504 пъти

Трилогия от събития стартира в Yalta Club на 6-ти ноември.

Новият клубен сезон ще сложи началото на амбициозният български проект BLAME Trilogy. Познатото ни от последните три години като ежемесечно парти шоу BLAME, обединяващо голяма част от младите хора в София ще премине в специален нов формат, който организаторите от Elevate с гордост наричат трилогия.

Тяхната нова събитийна концепция ще се състои от три части, които ще бъдат представени в периода до следващото лято. Точната дата на първата от тях е 6-ти ноември, а за име на дебютното издание е избрано Less is More, което говори и за амбициите на организаторите да представят по-високо качество в по-малко събития. Сред запазените марки на BLAME е да представя най-актуалната клубна музика под формата на маратонски диджей сетове от резидента на партито Liubo Ursiny, който бе определен за “Breakthrough DJ” от Hernan Cattaneo в световната класация TOP100 на DJMag за 2010-та.

Преживяването за последователите на BLAME, допълват разчупен танцов пърформанс, визуално шоу и специално координирана с темата на вечерта декорация. Очакванията на Elevate и Yalta Club са предстоящото събитие на 6-ти ноември да е сред най-атрактивните и посетени клубни партита за годината, като за това говорят и близо хилядата потребители заявили желание да присъстват чрез социалната мрежа фейсбук.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !