W.A.S.P. събраха близо 4000 души с петото си шоу у нас!

28.10.2010 15:20 | Видян 1879 пъти

W.A.S.P. събраха близо 4000 души с петото си шоу у нас!

Американските хеви метъл легенди W.A.S.P. зарадваха отново хиляди свои фенове, дошли да ги чуят на живо в столичната зала”Фестивална” в сряда вечер. Въпреки ниските температури вън и вътре, Блеки Лоулес и неговата банда за пореден път разгорещиха до най-висока степен публиката в залата. Близо 4000 скандираха името на Блеки и W.A.S.P., които отново показаха висока класа със стегнат и енергичен сет.

Той включваше едни от най-любимите парчета на феновете и песни от последния им албум “Babylon”. Ударните 'On Your Knees', 'The Real Me' и 'L.O.V.E. Machine' разпалиха и последния човек в залата, а изпълнението на 'Crazy' и 'Live To Die Another Day' затвърдиха култа към Рока и W.A.S.P. Началните акорди на 'Wild Child', предизвикаха истински рев от страна на публиката.

На трите видео стени , разположени на сцената през цялото време се излъчваха клипове на групата, в това число и клипа на песента 'Babylon’s Burning', в който се появява и самия Хитлер. Групата остана много доволна от  участието си в София и похвали за пореден път българската публика като една от най-добрите, споделиха организаторите .

W.A.S.P. гостуваха за пети път в България по покана на Loud Concerts, а началото на концерта бе дадено достойно от българите Bastardolomey.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !