Балет „Тодес” пак бие всички рекорди

22.10.2010 09:40 | Видян 2807 пъти

Балет „Тодес” пак бие всички рекорди

Рускотo чудо на модерния балет  - „Тодес”, отново доказа класа от световна величина. От мениджърската агенция на балета отчитат рекордна посещаемост на концертите, представящи новата им програма. Интересът към изцяло новото шоу е толкова голям, че се налага танцьорите да изнасят по два концерта в един и същи ден, за да могат всички желаещи да се докоснат до изкуството им. Залите, събиращи хиляди хора, се късат по шевовете, а възторгът от видяното е огромен.

Интересен факт е и признателността на семейството на Майкъл Джаксън към “Тодес”. По повод един от концертите на балета в Съединените Щати, лично сестрата на Майкъл – Латоя Джаксън изпраща поздравително писмо, в което споделя благодарността на семейството си. Микс от танци върху песни на Майкъл е един от главните акценти в новата програма на балета. За солистите на “Тодес” работата с краля на поп музиката е едно от най-вдъхновяващите преживявания и именно по този повод те решават да поставят танц, посветен на него.

Концертът им ще се състои на 26 декември от 20 часа в Зала 1 на НДК в София и ще премине под шапката на Новогодишният музикален фестивал. Ден по-късно, на 27 декември, “Тодес” ще зарадват и феновете си във Варна, отново от 20 часа в Конгерсната зала на ДКС.

Билети: на касите на НДК, ДКС – Варна, както и в разпространителската мрежа на “Eventim”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Влади Зомбори спечели Като две капки...

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на шоуто "Като две...

Няма коментари към тази новина !